Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Gode vaskebørster til din bil

Hører du til en af dem, der elsker at bruge tid på at vaske sin bil? Eller hører du nærmere til en af dem, der først vasker den, når det er strengt nødvendigt?

Hos Biltema fører vi et stort udvalg af vaskebørster til din bil. Vores børster gør det både sjovere og nemmere for dig at vaske din bil, og du kan vælge mellem alverdens børster med eller uden et langt skaft. Uanset om du hygger dig med at vaske din bil om søndagen, eller du ser det som et nødvendigt onde, der skal overstås hurtigst muligt, kan du med det rette udstyr klæde dig selv bedre på til opgaven.

Og måske endda det bliver en anelse sjovere at vaske din bil, hvis du har en god vaskebørste i hånden til at klare alt det udvendige for dig?

Mangler du en multibørste eller en fælgbørste?

En børste er ikke bare en børste, når du handler her i vores webshop. Vi har alverdens former for vaskebørster i vores sortiment, og du kan sågar tilkøbe et teleskophåndtag til din børste, hvis det er det, du står og mangler. En multibørste kan være et godt bud, men du kan også gå efter en roterende børste, der gør det meste af arbejdet for dig.

Tag et kig på vores store udvalg af børster til din bil og vælg den, der passer bedst til dig og din måde at vaske bil på. Er der flere, du godt kunne tænke dig? Så kan du glæde dig over vores lave priser. Så kan du nemlig godt tillade dig at putte lidt ekstra varer i din indkøbskurv.

 

Vaskebørster, der kan komme ind i alle kroge og hjørner

Med en god vaskebørste er det ingen sag at gøre din bil ren. Du kan lynhurtigt sæbe din bil ind i bilshampoo og få alt skidt og snavs væk. Køber du en børste med skaft, kan du nemt komme op på bilens tag og få det til at skinne også. Skal fælgene også gerne have en tur? Så er en fælgbørste ideel til den opgave.

 

Vil du gerne tale med os?

Har du spørgsmål til vores produkter eller vores priser? Så kontakt os endelig. Vores hjælpsomme medarbejdere i kundeservice sidder klar ved telefonen og ved tasterne. Ring os op på 70 80 77 70, eller skriv til os på kundeservice@biltema.dk. Så hjælper vi dig hurtigt videre.