Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vaskeskind i praktisk emballage

Er du den heldige ejer af en bil? Og er det dig, der står for at vaske familiens firehjulede ven?

Som bilejer kan du næsten ikke leve uden et vaskeskind. Det er ideelt til at tørre din bil over, når den er nyvasket, og det kan faktisk spare dig for, at din bil får nogle grumme kalkpletter i lakken. Hos Biltema kan du købe vaskeskind af en god kvalitet, som du kan bruge igen og igen. Fælles for alle produkterne her på siden er, at de kommer i en praktisk emballage.

Tag et kig på vores udvalg her på siden, og bestil vores produkter online eller besøg din lokale Biltema-butik.

Blødt vaskeskind med en god sugeevne

Vil du gerne sikre dig, at din bil bliver tørret ordentligt over, når du er færdig med at vaske den? Så er det bedste, du kan gøre, at købe et godt vaskeskind. Vores er ikke alene bløde, men de har også en stor sugeevne. De har den fordel, at de får det hele med, når du bruger dem til at tørre din bil over, og det reducerer risikoen for, at din bil pådrager sig kalkpletter i lakken.

 

Brug dit vaskeskind igen og igen

Opbevarer du ikke dit vaskeskind på den rigtige måde, kan du risikere, at det tørrer ud. Køber du et af produkterne her på siden, følger der en praktisk emballage med i købet. Putter du dit vaskeskind heri, hver gang du har brugt det, kan du være sikker på, at det kan bruges igen og igen. Måske det endda kan leve længere tid, end din bil kan.

Vær dog opmærksom på, at du altid skal skylle produktet i sæbevand efter endt brug, inden du lægger det tilbage i den medfølgende emballage.

 

Prik os gerne på skulderen

Vi står gerne til rådighed, hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller hvis du har brug for hjælp til at bestille. Du kan få fat i os på to måder. Du kan enten ringe til os på 70 80 77 70, eller du kan skrive dine spørgsmål ned i en mail og sende den til kundeservice@biltema.dk.

Så sørger vi gerne for, at du får svar på alle dine spørgsmål vedrørende vores produkter og vores website.