Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Gør din bil ren med vaskesvampe

Vasker du også helst selv din bil hjemme i indkørslen? Og kender du alt til genstridigt snavs og skidt, der kræver masser af knofedt?

Hos Biltema kan du vælge mellem flere forskellige vaskesvampe til din bil. Alle vores vaskeprodukter til biler er skånsomme og effektive, og de er specielt udviklet til at rengøre biler. Det betyder med andre ord, at du kan skrubbe løs uden at ende med ridser i lakken, og du kan nemmere få bugt med alt det skidt, der har sat sig fast på ruderne og bildørene.

Gå på udkig i vores sortiment af vaskeprodukter til din bil, og køb prisfornuftigt ind til din næste bilvask.

Gør det til en leg at vaske bil hver søndag

Uanset om du flittigt vasker din bil hver weekend, eller du nærmere giver den en omgang hver tredje måned, så har vi alt, hvad du skal bruge, når du skal rengøre din bil. Du kan både købe helt klassiske og rene rensesvampe her på siden, eller du kan slå to fluer med ét smæk og købe vaskesvampe med voksshampoo.

Er det en insektsvamp, du er ude efter? Så finder du også det her på siden. Er det nærmere en stor vaffelsvamp, du leder efter? Så kan vi også klare den.

 

Køb prisfornuftige vaskesvampe til din bil

Der kan være mange penge at spare, når du vælger selv at vaske din bil frem for at køre den i en vaskehal. Med de rette vaskesvampe kan du nemt selv få gjort din bil ren, og det koster ikke andet end en omgang bilshampoo og vand fra vandslangen.

Køb dine plejeprodukter til bilen billigt her hos os, og få nemt din bil til at skinne igen, som var den lige kørt ud fra bilfabrikken.

 

Har du brug for mere information fra os?

Er der noget, du gerne vil vide om vores produkter? Eller er du i tvivl om prisen på et produkt? Så hører vi gerne fra dig. Vores kundeservice er til for det samme, og du er velkommen til at slå på tråden eller formulere en mail. Fang os på 70 80 77 70, eller skriv til os på kundeservice@biltema.dk.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.