Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Beskyt lakken på din bil med bilvoks

Er du den heldige ejer af en bil? Og vil du gerne passe godt på din firhjulede ven, så den bliver ved at fremstå velholdt og pæn? Så er det en god ide at investere tid og penge i at polere og voksbehandle din bil.

Hos Biltema har vi alt inden for plejeprodukter til din bil. Er det en bilvoks, du er på jagt efter, så kan du se vores udvalg her på siden. Vi har flere forskellige af slagsen, og du kan både vælge mellem en helt klassisk voks, en premium voks eller en biovoks, når du handler her hos os.

Hos os får du produkter af en god kvalitet til lave priser, og du bestemmer selv, om du vil handle online, eller om du vil besøge en af vores fysiske butikker.

 

Bilvoks - derfor er det en god ide

En bilvoks går ind og beskytter lakken på din bil. Voksen ligger oven på lakken på din bil, og når der kommer skidt og snavs på din bil, rammer det ikke selve lakken, men derimod den voks, du har givet din bil. Det gør det nemmere at holde din bil ren og pæn, og det beskytter billakken mod alverdens urenheder.

Når du gerne vil give din bil en voksbehandling, skal du altid starte med at vaske din bil grundigt, hvorefter den skal poleres og til sidst have en omgang voks. Følger du denne tre-trins-behandling, opnår du det bedste resultat.

 

Hvilken bilvoks skal du vælge?

Du kan vælge mellem mange forskellige former for bilvoks, og det kan være lidt af en jungle at navigere i. Køber du en voks til din bil her os, kan du enten gå efter en premium voks, der er lidt dyrere, men også en smule bedre, og du kan også vælge at købe en biovoks.

Derudover kan du også vælge mellem en flydende voks og en hård voks. Hvad du skal vælge, afhænger helt og holdent af dine præferencer.

 

Sig til, hvis du har brug for hjælp

Er du i tvivl om noget angående vores produkter, så lad endelig høre fra dig. Du kan få fat i vores kundeservice ved at ringe på 70 80 77 70 eller ved at skrive til kundeservice@biltema.dk.