Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bløde og skånsomme polerklude

Nyder du at bruge en del af din fritid på at pudse og pleje din bil? Og har du endnu ikke fået købt dig nogle gode klude?

Med polerklude kan du fjerne overskydende voks og være helt sikker på, at du ikke ridser din bil, når du gnider løs på lakken. Hos Biltema kan du købe polertwist samt mikrofiberklude, der er beregnet til polering af din bil. Begge dele er ideelle, når du skal i gang med at vokse eller polere din bil.

Se vores udvalg her på siden, og vælg det udstyr, du foretrækker at bruge, når du forkæler din firhjulede ven i garagen.

Med polerklude undgår du ridser i lakken

Der er ikke meget ved at vokse eller polere din bil, hvis du bruger de forkerte redskaber. Så kan du nemlig risikere, at du laver ridser i lakken. Køber du en polerklud eller polertwist, kan du være helt sikker på, at du ikke kan gøre skade på din bil. Så kan du roligt gå i gang med at pudse og polere løs.

Det twist såvel som de klude, du finder her på siden, er fremstillet til at behandle lakken på din bil, og der er ingen fare for, at du kommer til at gnide for hårdt eller på anden vis beskadige lakken på din bil.

 

Vaskbare polerklude, der kan gå i vaskemaskinen

Vores klude til din bil kan bruges igen og igen. Når du har givet din bil en omgang, smider du dem blot i vaskemaskinen og trykker på tænd. Så er de klar igen, næste gang din bil trænger til en grundig omgang polering og pleje. Udover at være vaskbare og dejligt bløde så er vores polerklude også fnugfrie.

 

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig

Vil du gerne i kontakt med os, så du kan få svar på eventuelle spørgsmål til et eller flere af vores produkter? Så er vi kun et opkald væk. Ring til os på telefon 70 80 77 70, eller send en mail afsted til kundeservice@biltema.dk. Så får du den hjælp, du har brug for.