Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Polersvampe til at pleje din bil

Hører du til en af dem, der gerne bruger en del af weekenden på at pudse og polere bilen i carporten? Så vil du med garanti kunne få stor glæde af vores polersvampe.

Hos Biltema kan du shoppe løs af plejeprodukter til din bil. Faktisk er der ikke det, du ikke kan købe, når det kommer til pleje af din bil. Er det polersvampe, du står og mangler? Så kan du også købe det her i vores webshop eller i en af vores fysiske butikker. Se vores udvalg af svampe til polering her på siden og klik det antal hjem, du skal bruge.

Brug vores svampe til polering eller voksbehandling

Selvom du nyder at bruge tid på at pleje din bil, så kan du lige så godt gøre det så nemt og så bekvemt for dig selv som muligt, når du skal påføre voks eller polere din bil. Vores polersvampe er som skabt til begge dele, og de gør det nemt for dig at ende ud med et flot og færdigt resultat.

Uanset om det er udstyr til polering eller voksbehandling, du er på jagt efter, så rammer du plet med de svampe, du finder her på siden.

 

Polersvampe med praktiske håndtag

Her på siden finder du blandt andet svampe, der er udstyret med et praktisk håndtag. Det gør det nemt for dig at pudse, polere eller vokse din bil, og når svampen trænger til en udskiftning, kan du nemt tage den af håndtaget og smide den i vaskemaskinen.

Der er tænkt på det hele, når du investerer i vores produkter, og vi har gjort meget ud af at gøre det nemt for dig at pleje og kredse om din bil.

 

Er du i tvivl? Så skriv eller ring til os

Mangler du information om et af vores produkter? Så hører vi meget gerne fra dig. Du kan enten ringe op til vores kundeservice eller sende dem en mail. Ring på 70 80 77 70, eller skriv dine spørgsmål ned i en mail og send den til kundeservice@biltema.dk.