Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Motorolier

Alle vore motorolier overholder kvalitetskravene hos ACEA og API.

Syntetisk eller mineral?

Til normal bilkørsel er syntetisk motorolie bedst. Den har lang brugstid og udmærkede kuldeegenskaber, hvilket giver bedre beskyttelse og lavere brændstofforbrug.  Biltemas mineral- og semisyntetiske motorolier er udmærkede alternativer til frekvente olieskift eller motorer med særlige krav. 

Longlife 

Vores helsyntetiske Longlife-olier indeholder særlige tilsætningsmidler, der giver god beskyttelse mod slitage, er varmeresistente og renser, hvilket forlænger motorens levetid. 

Hvilke SAE-tal?

Jo højere SAE-tal en olie har, desto højere er dens viskositet ved 100 °C, hvilket bruges som mål på oliens evne til at danne oliefilm under kørsel. W-tallet (W=winter) angiver oliens flydeegenskaber ved lave temperaturer. Biltemas helsyntetiske motorolie 5W-40 er dermed en såkaldt multiviskositetsolie. Den har gode startegenskaber i kulde og opretholder smørefilm ved høje motortemperaturer.

Husk på..

Når man skifter olie på bilen, betragtes den gamle olie som farligt affald, og den skal afleveres på genbrugspladsen eller i virksomheder og butikker, der modtager spildolie. Et tip er at samle den gamle olie i samme beholder, som den nye olie blev leveret i, når den er tom.
Før du genbruger din spildolie, anbefaler vi dig at kontrollere de regler og retningslinjer vedrørende genanvendelse af farligt affald, der findes i dit område.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.