Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Murerværktøj & murergrej

Købsguide til murerværktøj og murergrej – Lav murerarbejde som en professionel

Uanset om du arbejder med mursten, beton eller fliser, har du brug for det rigtige murerværktøj og murergrej for at få success med dit projekt. Der er snesevis af praktiske værktøjer på markedet. Alt fra murerske til pudsebræt, men hvilke murerværktøjer er et must, når man skal mure?

Fire murerværktøjer du skal bruge til at mure, pudse og lægge fliser

  • Murerske – et vigtigt murerværktøj

Ved opmuring skal man have én, gerne flere, murerskeer der kan tåle at blive brugt igen og igen. Murerskeer findes i forskellige former tilpasset forskellige anvendelsesområder, f.eks. fliseske, fugeske og skæreske.

  • Pudsebræt – udjævner og glatter

Et pudsebræt bruges til at udjævne og glatte pudsen ved pudsning af eksempelvis vægge og lofter. Nogle pudsebrætter er udstyret med skumplast, mens andre har en mere ru overflade, der fungerer fantastisk, når man gerne vil give pudset mere struktur.

  • Fugeskraber – fjerner og fylder

En fugeskraber bruges hovedsageligt til fjernelse af overskydend efugemasse. Den kan også bruges ved udfyldning af fuger ved lægning af fliser og klinker.

  • Fugebræt – udfylder, polerer og vasker af

Et fugebræt bruges til at  fylde fugerne med fugemasse ved fliselægning. De kommer enten med eller uden svampe. Et fugebræt med svamp kan f.eks. bruges til vandskuring og rengøring.

Almindelige spørgsmål omkring murerværktøj

Hvad er murerværktøj?

Murerværktøj er specielt designet til brug i murerarbejde, murværk og pudsning.

Hvilke murerværktøjer behøver man?

Det kommer selvfølgelig an på, hvad du skal lave, men en god murerske, pudsebræt og fugebræt kommer du langt. Husk desuden også murerspand, betonblander og meget mere som du finder på biltema.dk.

Behovet kommer an på projektet.

Hvad koster murerværktøj?

Hos Biltema finder du murerværktøj fra omkring 20,- og opefter.