Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Stige

Hvis du ikke kan udføre dine opgaver uden at strække dig unødvendigt, så bør du investere i en stige. Stiger findes i mange forskellige varianter og har derfor adskillige anvendelsesområder i forhold til profession, arbejdsopgaver, højde, belastning og sikkerhed.

Her på siden finder du alt fra kombinations-, multi-, skammel-, trappe-, teleskop- og enkeltstiger. Stigerne er lavet i god aluminums kvalitet, så du kan få glæde af den i lang tid fremover. Vi har ligeledes ekstraudstyr, som kan være til stor gavn i forhold til stigens anvendelse. Hvis du sidder tilbage med spørgsmål omkring vores produkter eller ønsker mere hjælp til at vælge en stige, så kan du altid henvende dig til vores dygtige personale i din nærmeste Biltema. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Stiger i god aluminiums kvalitet

Vi har et stort udvalg af stiger, som alle er i aluminium, og det er der en god grund til. Aluminium kræver stort set ingen vedligeholdelse, og det er et slidstærkt materiale som har en høj bæreevne. En stige i aluminium ruster ikke, hvilket betyder, at du ubekymret kan opbevare din stige i en carport, garage eller brændeskur. Derudover er alu-stiger lette at bære, så du hurtigt og praktisk kan opsætte din stige, hvor det bedst passer dig.

Det er vigtigt, at du finder en stige, som passer til de krav, du har. Hvis du har en profession, som kræver at du skal nå bestemte højder, så kan det være væsentligt at overveje. Ligeledes kan du overveje, hvilke sikkerhedsmæssige krav du har til stigen. På denne måde får du størst mulig glæde ud af din stige, og du får et uundværligt værktøj i din dagligdag. Hvis du er i tvivl omkring specifikationerne på vores stiger, så kan du altid læse vores produkttekst igennem. Dem finder du under mappen manualer og dokumenter på siden for dit foretrukne produkt.

Vælg en stige efter dine behov

Din stige skal gerne passe til de arbejdsopgaver, du har. Så inden du køber en stige, bør du overveje, hvad den skal bruges til, og hvilke egenskaber den skal have. Vi har samlet nogle af vores stiger herunder for at give eksempler på, hvilke fordele de forskellige stiger giver dig.

Teleskopstige

Teleskopstigen er praktisk og fleksibel, idet du kan klappe den sammen efter brug. Stigen har fået sit navn, fordi dens rør kan bøjes på samme måde som et gammeldags teleskop. Derfor er stigen nem at opbevare, og du kan uden problemer have den med i bilen, hvis du skal medbringe en stige.

Kombinationsstige

Kombinationsstigerne er effektive, fordi de kan klappes sammen, så den kan støtte sig op af mur og foldes ud, så den kan stå alene. Du behøver derfor hverken at have en mur eller en anden overflade din stige kan støtte sig op af for at lave dine opgaver. Derfor er der mange, som anvender kombinationsstiger til at beskære træer, vaske højtstående vinduer eller male et begrænset område. Hvis du skal have malet et større areal, så anbefaler vi, at du får en arbejdsstige med platform, da det gør arbejdsopgaven betydeligt nemmere.

Vi har kombinationsstiger med 7 eller 11 trin, og du kan vælge, om det skal være en 2- eller 3 delt kombinationsstige.

Skammel og trappestige

En skammel eller en lille trappestige er et godt redskab, hvis du skal lave opgaver i begrænsede højder. Det kan eksempelvis være, når du skal gøre rent på de øverste hylder i dit hjem eller komme op i en højde, hvor du kan vaske vinduer. Trappestigerne kommer i forskellige størrelser fra 3 til 7 trin, så det passer til de opgaver, du skal lave.

Hør mere i din lokale Biltema

Hvis du stadig er i tvivl omkring, hvilken stige du bør vælge, så er du altid velkommen til at kigge forbi din lokale Biltema. Vi har butikker fordelt rundt i landet og står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige stige. Vores dygtige personale har mange års erfaring, og de kan på ingen tid sætte sig ind i din situation og give god rådgivning. Vi ser frem til at hjælpe dig.