Cykelslanger - slut med flade dæk

Er du også færdig med flade cykeldæk, der hænger med mulen? Det er du ikke alene om. Hos Biltema dækker vi dig ind med et bredt udvalg af cykelslanger, så du og din cykel igen kan nedlægge kilometer efter kilometer.

Få igen den helt rette kontakt med asfalten uden bump eller slingren fra flade cykeldæk. Topkvalitet og en behagelig cykeltur uden bekymringer skal ikke koste dig spidsen af en jetjager.

Gør et kup, og bestil en ny cykelslange fra Biltema. Her finder du de skarpeste priser på høj kvalitet.

En standard eller en selvlappende cykelslange? Vi har din ryg

Hos Biltema vil vi tilbyde alle vores kunder prima produkter uanset forespørgslen. Leder du efter en almindelig og god cykelslange? Eller er du på udkig efter en særlig cykelslange, der kan lidt mere udover det sædvanlige?

Tag et kig i Biltemas brede sortiment. Her kan du finde stærke cykelslanger med forskellige egenskaber. Leder du efter en almindelig god cykelslange til standarddæk eller andre dæktyper, kan du finde den i Biltemas udvalg. Foretrækker du en cykelslange med ekstra lang ventil? Vi gør det nemt for dig. Klik den hjem sammen med din nye cykelslange, så du er godt dækket ind, lige så snart din ordre lander hos dig.

I vores sortiment kan du også finde ekstremt lufttætte cykelslanger, som faktisk kan prale af at være selvlappende. Cykelslangen er fyldt med punkteringsvæske, som gør, at små huller bliver lappet sammen med det samme, inden de gør skade på slangen. Det betyder, at du får en ekseptionel holdbar og slidstærk cykelslange. Lyder det som noget for dig? Find den variant, der passer på din cykels mål.

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig videre

Har du spørgsmål til os, et af vores produkter eller vores hjemmeside? Tøv ikke med at kontakte os. Bag os har vi et dygtigt og serviceminded kundeteam, som sidder klar til at svare på dine spørgsmål eller hjælpe dig med at placere din ordre.

Du er altid velkommen til at kontakte os enten på telefonen eller ved at sende os en mail.
Giv os et kald på 70 80 77 70, eller skriv dine spørgsmål ned i en mail og send den til kundeservice@biltema.dk. Så besvarer vi din henvendelse, så hurtigt vi kan.

Lad os høre fra dig, så vi kan hjælpe dig videre.

2 Søgeresultater