Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Cykelværktøj i alle afskygninger

I Danmark er der stolte traditioner, når det kommer til gør-det-selv-arbejde. Mange af os elsker at kaste os over små projekter, når vi ikke arbejder. Det kan være et skur, der skal bygges, en trøje, der skal strikkes, eller det kan være en cykel, der skal repareres.

Alle cykelejere med respekt for sig selv har derfor skabet fyldt med cykelværktøj. Det er selvfølgelig en sandhed med modifikationer, for mange af os kan slet ikke skifte en cykelslange. Det er der heldigvis gode råd for, men det kræver udstyr.

Start med et værktøjssæt

Ejer du ikke værktøj til din cykel, kan du med fordel starte med at købe et værktøjssæt, der indeholder en stor del af de remedier, du ofte vil få brug for, når du skal makke med din cykel.

Det kan sagtens virke uoverskueligt, første gang du skal skifte dækket på din cykel. Men når du først har gjort det, finder du ud af, hvor simpelt det er. Herefter vil du have mod på flere og mere avancerede problemløsninger vedrørende din cykel.

Dæk dig godt ind med et jern

En af de cykelskader, vi hyppigst er udsat for, er, at vores dæk punkterer. Ofte kan du klare det med en lapning, og i værste fald skal slangen skiftes ud.

Derfor er det essentielt, at du i hvert fald har et dækjern i din værktøjskasse, så du nemt og effektivt kan fjerne slangen fra hjulet. Find flere forskellige dækjern her på siden.

Der er ikke noget, der hedder for meget cykelværktøj

Vi lover dig, at når først du går i gang med din cykel, vil du stille og roligt tilføje flere og flere værktøjer til din samling. Om det så er et børstesæt til rengøring af cyklen, et stativ, der letter reparationen eller en kædedeler, der gør det nemt at montere din cykelkæde.

Køb et universalsæt, der indeholder mange af de redskaber, du skal bruge, når den er gal med din cykel. Så er du allerede godt udstyret.

Vi hjælper dig hellere end gerne i mål med at finde det rette værktøj til din cykel. Lad os høre, hvad du har brug for, så finder vi det til dig.