Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Autocamper tilbehør

Camping er en populær ferieform, og at rejse med autocamper er især blevet populært over den sidste årrække. Autocamperen er smart, fordi det er muligt at tage ‘hjemmet’ med sig, når man tager på ferie. Men for at få maksimalt ud af jeres ferie, kræver det, at I har det nødvendige tilbehør til autocamperen. Hos Biltema har vi et stort udvalg af autocamper tilbehør til billige priser. Uanset om du leder efter køkkenartikler, læhegn eller møbler til autocamperen, kan du finde det her hos os.

Tilbehør til autocamper

Hvis du er vant til rejseformen, ved du sikkert, at livet bliver langt nemmere med det rigtige tilbehør til autocamperen. Autocamper tilbehør kan også beskytte autocamperen mod varme og kulde og gøre indeklimaet bedre at være i.

Hvis du er en erfaren autocampist, ved du sikkert, at man hurtigt kan fylde autocamperen op med tilbehør. Der findes nemlig en masse smarte løsninger, men hvad er egentlig det vigtigste? Vi giver vores bud på det vigtigste tilbehør til autocamper herunder:

En isoleringsmåtte til autocamperens forrude er et rart tilbehør at have. Først og fremmest giver det jer privatliv, da den blokerer udsynet. Det er især rart om natten. Isoleringsmåtten har også den store fordel, at den både beskytter med varme og kulde.

Niveaukiler er et utroligt vigtigt tilbehør til din autocamper, da de hjælper med at udligne niveauforskelle. Bare en lille hældning på pladsen kan mærkes, når I er i autocamperen. Niveaukiler er nemme at have med og fylder ikke særlig meget - men I vil savne dem, hvis I ikke har dem med!

Hvis I camperer meget i de varme lande, kan dækovertræk være et uundværligt tilbehør til autocamperen. Dækovertræk er lavet i materiale, der er UV-bestandig, og det beskytter derfor dækkene mod solens skarpe stråler, som kan udtørre dækkene.

 

Rådgivning om tilbehør til autocamper

Hvis I har spørgsmål til autocamper tilbehør, så besøg din lokale Biltema butik. Her står personalet klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.