Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Campingvogn og autocamper udstyr

Guide - tilbehør til campingvogn og autocamper til din ferie

Er dine campingmøbler slidt op? Eller er du træt af, at vinden blæser servietterne væk fra campingbordet? Så er det måske tid til at se på nyt udstyr til campingvogn og autocamper. I denne guide gennemgår vi noget af vores mest populære tilbehør til campingvogne og autocampere. Uanset om du er fastligger eller rejsecampist, kan du finde det rigtige tilbehør i vores sortiment på over 120 artikler!

Vindskærm - beskytter mod vind og skaber hygge

En vindskærm/læsejl beskytter ikke kun mod solen og uønsket indsyn. Det skaber også kroge, der giver hygge, når du nyder aftenen i sommersolen. Hos Biltema finder du prisvenlige læskærme i forskellige størrelser. Men for at en læskærm skal kunne modstå kraftig vind fra alle retninger, skal du gøre den godt fast. Hos Biltema finder du derfor b.la. jordspyd, teltpløkker og stormskruer, så du kan fastgøre din læskærm, fortelt eller telt.

Campingvognsbelysning - til arbejdsbordet eller middagen

En god campingvognsbelysning forbedrer både campingvognens funktionalitet og giver hygge. Til køkkenet / arbejdsbordet anbefaler vi indvendig belysning (LED), der giver et kraftigt lys. Vi har også selvklæbende LED-lister, hvis du f.eks. vil skabe en mere festlig stemning til middagen under forteltet.

Campingvognsmøbler - praktiske at spise ved og nemme at pakke sammen

Med et sæt af campingstole og campingbord kan du nyde den friske luft og naturen ved alle måltider - eller når som helst du ønsker. Det smarte ved campingmøbler er, at de er nemme at folde sammen og vejer relativt lidt. Biltema har flere campingstole, hvoraf nogle er udstyret med nakkestøtte, andre med luksuriøs køletaske. Vi har også picnicborde i forskellige størrelser og materialer, så du kan finde et, der passer til din smag og stil.

Campingkøkken - hjemmelavet mad er bedst!

Madkasser kan være meget gode, men hjemmelavet mad på campingpladsen er det bedste! Biltema har udstyr til både campingkøkken og campinghusholdning. F.eks. en dobbelt kogeplade med indstillelig temperatur og overhedningslampe. Eller bøjelige skærebrætter, der gør det nemt at hælde friskhakkede råvarer på stegepanden.

Sikkerhed - beskyt din campingvogn og ejendele mod tyveri

Tyverier af campingvogne er ikke særlig almindelige, men det forekommer, og hvem ønsker at bekymre sig om tyveri på ferien? Hvis du vil beskytte din campingvogn mod tyveri, anbefaler vi en af vores to modeller af låse til kuglekoblingen. Modellen "trailerlås med hængelås" kan låse din campingvogn fast, selvom den ikke er tilkoblet. Vil du også beskytte dig mod tyveri af mindre værdigenstande? En bærbar pengeboks kan være løsningen. Når den er spændt fast med stålwire i dit køretøj, bliver den et sikkert sted at opbevare f.eks. kontanter, pas og telefoner.

Rengøring - forskellige midler til forskellige overflader og materialer

En skinnende ren autocamper eller campingvogn vil sikkert sætte dig i godt humør, og hvis du har for vane at holde køretøjet rent, kan det øge levetiden. Lige som med bådpleje handler rengøring af autocampere og campingvogne om de rigtige midler til de rigtige underlag og materialer. Hos Biltemaet finder du blandt andet voks til at vaske snavs af karrosseriet, "streak remover" til at fjerne sorte mærker og "polish" til at polere karrosseriet efter vask.

Ofte stillede spørgsmål om campingvogne

Hvor meget koster det at campere med campingvogn?

Priserne varierer mellem forskellige campingpladser. En campingplads til campingvogn/autocamper inkl. adgang til bruser koster normalt mellem 150-300 kr. pr. nat. 

Hvad skal man have i en campingvogn?

Det er meget individuelt, hvad man synes er nødvendigt udstyr. Mange synes, at reservehjul, værktøjskasse og elkabel er nødvendige basisprodukter. 

Hvem køber en campingvogn?

Der er mange forskellige købere. En køber kan være den, der ønsker at opleve landets campingliv om sommeren og have hjemmet med på ferien.