Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Campingvogn og autocamper udstyr

Når du skal ud og campere, er der mange praktiske foranstaltninger, som kan gøre dit liv lettere på en campingplads. Det kan være alt lige fra gode campingmøbler og fortelte til teltpløkker og forlængerledninger. Camping er for mange et synonym med frihed og afslapning, og hvis du har campingudstyret i orden, får du mest ud af din tid på ferien.

Hos Biltema finder du mange forskellige typer campingudstyr i kvalitet, som er udformet og testet af dedikerede campister. Vores sortiment kan passe både til dig, der er fastliggende på en campingplads og dig, der rejser mere mellem mange campingpladser. Har du spørgsmål til campingudstyr, er du velkommen til at besøge os i din lokale Biltema, hvor vi står klar. Du kan også skrive eller ringe til os med kontaktinformationerne i bunden af siden.

Hvordan skal campingudstyret pakkes?

Når du pakker campingudstyr til en campingtur, kan det meste af det virke ret vigtigt i øjeblikket. En grill kan du da godt få brug for, og en cykel er da også ret nyttig.
Spørgsmålet er, hvor meget plads og vægt, du har at gøre godt med. Du bør generelt pakke så let som muligt. En campingvogn giver en hel del plads til udstyret, men det skal pakkes på en bestemt måde. Du bør ikke pakke tungt campingudstyr eller andet i toppen af campingvognen, da det kan gøre campingvognen ustabil, især ved høj fart.

Du bør derudover også være opmærksom på, hvordan campingvognens egenvægt er fordelt, da der i nogle campingvogne er toilet og køkken i samme side. Her bør du kompensere for vægtfordelingen med at pakke tungere udstyr i den modsatte side af campingvognen. Udstyr lavet til camping er generelt lettere end udstyr beregnet til hjemmet, og derfor kan du have fordel ved at købe eksempelvis campingstole her hos Biltema.

En campingvogn må heller ikke veje for meget, og du bør derfor have et overblik over både vognens totale egenvægt samt vægten af alt ekstraudstyr. Den mest praktiske måde at få overblikket kan være at veje al udstyr første gang, du pakker campingvognen. På den måde får du også et godt billede af, hvordan du pakker campingudstyret i campingvognen i fremtiden. 

Hvilket slags campingudstyr er vigtigst?

 Selv når du ved, hvordan en campingvogn bør pakkes, kan det være svært at prioritere mellem forskelligt udstyr til ferien. Du kan komme ud for mange forskellige situationer, hvor enten det ene eller det andet ville have været nyttigt. I første omgang er det vigtigt med de korrekte papirer til køreturen. Afhængigt af om du rejser som campist i Danmark eller i udlandet, kan du have brug for både motorvejsmærkater, ekstra advarselstrekanter og registreringsattest på bil og campingvogn. Du kan også have fordel af at booke plads hjemmefra, da du ellers kan have svært ved at få fat i de gode pladser i højsæsonen.

Når du har booket eller planlagt en del af campingferien, bliver valget af campingudstyr også nemmere. Her kan du overveje, hvilke faciliteter du har adgang til på den valgte eller de valgte campingpladser. Er der toiletter til fri afbenyttelse, køkken og hvad med vandforsyningen? Her kan det være vigtigt at investere i vandbeholdere, rengøringsmiddel og måske også madlavningsgrej, hvis campingpladsen ikke tilbyder den slags faciliteter. Der er dog også andet slags udstyr, som du ikke bør gå ned på. Det er blandt andet campingmøbler, som du altid vil have stor glæde af, når du kan sidde og slappe af en dejlig sommeraften. 

Det kan være svært at begrænse sig, men du kan også sjældent forudse alle eventuelle situationer, der kan opstå på ferien. Derfor kan du have fordel af at arrangere en kort weekendtur, inden den egentlig ferie skal foregå. På den måde kan du få et godt overblik over alle de praktiske nødvendigheder, så du kan få mest muligt ud af tiden, når du skal ud og campere i længere tid.

Hvilket udstyr kan gøre det praktiske lettere?

Forskellige små justeringer i det praktiske udstyr kan lette forskellige dele af turen betragteligt. Du kan for eksempel medbringe plastikkopper i forskellige farver, så det bliver lettere at kende folks brugte kopper fra hinanden. Til børnenes glæde kan kakaopulver også være en god tilføjelse, hvis det er en lidt kedelig og kølig aften. Vaskepulver kan også være praktisk, da det ikke altid er inkluderet i vaskeprisen på en campingplads.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.