Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Læhegn og fortelt til camping

Læhegn er et uundværligt tilbehør, når du skal på camping. Det beskytter nemlig både mod vind og vejr, det er nemt at sætte op, og samtidig giver det lidt privatliv på campingpladsen. 

 

Læhegn er et populært tilbehør til campister, da det gør campingoplevelsen lidt bedre. Hvis du camperer meget i Danmark og de andre nordiske lande, kender du sikkert til de kolde morgener og aftener. Hvis du tager læhegn med på camping, bliver det nemmere at nyde vejret udenfor uden at fryse. 

Mange campister gider ikke at sætte fortelt op - enten fordi de kun er få dage hvert sted, eller fordi de synes, det er besværligt.  Med en markise og et læhegn foran campingvognen bliver du stadig beskyttet mod dug og blæst, og det er langt hurtigere at sætte op. Det er også en perfekt løsning, hvis du elsker at være ude i det fri og nyde den friske luft. 

Læhegn til camping giver privatliv

Nogle campister vælger også at sætte læhegn op foran campingvognen, fordi det giver privatliv. Hvis man ligger på en plads ud til en vej med mange forbigående, er det en nem og billig løsning til at skærme af og få lidt privatliv. 

 

Læhegnet er nemt at opsætte på campingpladsen. Hvis du vil være helt sikker på, at læhegnet bliver stående på campingpladsen i uvejr, kan du sikre det med stormpløkker og en stormline. Det er især oplagt til dig, der er fastligger. 

Læhegn kan også bruges til andet end camping

Læhegn kan også bruges til meget andet end camping, og er blevet populær blandt mange ikke-campister. Læhegnet vejer ikke særlig meget og kommer i en opbevaringstaske, derfor er det nemt at transportere. Det gør det til en perfekt følgesvend, når familien skal på dagstur i skoven eller stranden.

Læhegn kan også bruges hjemme i haven eller på altanen, hvis du ønsker at skærme mod vinden eller få privatliv fra tætliggende naboer.