Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vand i campingvognen

Campingvogne bliver mere og mere moderne, og i dag har langt de fleste vand i campingvognen. Der er både vand i håndvasken på badeværelset og i køkkenet, så det er muligt at vaske op i campingvognen. Mange vogne har toilet, og det kræver naturligvis også, at man har vand i campingvognen. I nogle campingvogne og autocampere er der indbygget bad, og disse kræver naturligvis større vandtanke og spildevandstanke end dem uden bad. 

Hos Biltema finder du alt, du har brug for til drikkevand og spildevand i campingvognen. Du finder både spildevandstanke, spildevandsslanger, dunke og pumper. 

Afløb til campingvogn

Når du skal have vand i campingvognen, kræver det både, at du selv henter vandet i vandtanken, og at du skaffer dig af med det på behørig vis. Det kræver de rigtige installationer til afløb i campingvognen. De fleste har en løsning, hvor afløbet i campingvognen fører vandet ned til en spildevandstank via en spildevandsslange. I toilet og bad er der typisk en indbygget spildevandstank, som kan tages ud, når den skal tømmes.

Det kan være en fordel at bruge sanitetsvæske i afløbet, da det forebygger dårlig lugt. Hvis campingvognen har en stor vandtank, eller I ikke bruger særlig meget vand, så kan der gå mange dage, imellem tanken skal tømmes. Især i en hed sommervarme kan det fremkalde dårlig lugt, og her kan sanitetsvæske være en stor hjælp. 

Camping vask afløb 

Det er vigtigt at sætte en spildevandstank på dit afløb til camping vasken. Det er både en regel på langt de fleste campingpladser, og så skåner det miljøet. Når tanken til camping vaskens afløb er fyldt op, kan du tømme den på campingpladsens afløb eller udslagskumme. Mange foretrækker en spildevandstank med hjul til at sætte under camping vaskens afløb, da hjulene gør det nemt at transportere vandet. En lukket spildevandstank sikrer, at du ikke spilder vandet under transporten, og gør det både nemmere og mere hygiejnisk. 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.