Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Camping rengøring

Ingen camping uden rengøring! Nogle campingvognsejere gruer den store forårsrengøring, der ofte skal til, inden campingvognen skal tages i brug. Efter at have stået ude hele året kan campingvognen både være snavset, have alger på taget og sorte striber ned af siderne efter regnvejr. Derfor kræver campingvognen er grundig rengøring. Men det behøver hverken være svært eller tidskrævende. Med de rette produkter rengøringsprodukter, er du snart klar til at tage på camping igen! 

Imprægnering efter rengøring af campingvogn

Det er meget forskellige, hvor ofte man gør rent i campingvognen. Men når rengøringen af campingvognen er overstået, er det en god ide at tilføre beskyttelse på den rene overflade. Det kan være voks på campingvognen og imprægnering af forteltet. Voks og imprægnering beskytter med vand, snavs og alger, og øger holdbarheden af dit campingudstyr. Hvis du gerne vil forlænge levetiden på din campingvogn og fortelt, er det vigtigt med forebyggelse. 

Hvilke rengøringsmidler skal du bruge til din campingvogn? 

Der findes et utal af forskellige holdninger, når ordene rengøring og camping nævnes i samme sætning. Det vigtigste er, at du bruger midler, der er beregnet til rengøring af campingartikler. Vi anbefaler altid, at du først afprøver rengøringsmidlet på en lille og skjult del, for at teste hvordan materialet reagerer på rengøringsmidlet. 

Tips til rengøring af campingvogn:

Vi har samlet et par tips til dig, der står for rengøring af campingvognen. 

  • Start med at vaske taget, som ofte er det mest udsatte sted. Det beskidte vand fra taget løber ud over resten af campingvognen, så det er vigtigt at taget er helt rengjort, før du starter med at rengøre siderne på campingvognen. 
  • Tjek at rengøringsmidlerne er beregnet til materialerne på din campingvogn, inden du går i gang.
  • Hvis du har rengjort campingvognen indvendigt, så husk at lufte godt ud. Hvis du har rengjort skabe og skuffer, kan du med fordel lade dem stå åbne i en tid for at undgå eventuel fugt. 

God fornøjelse med rengøring af campingvognen! Hvis du har spørgsmål til produkterne, er du altid velkommen til at henvende dig til vores personale i din lokale Biltema butik. De står klar til at hjælpe dig.