Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Autocamper belysning

Autocamper belysning er lyskilder til din autocamper eller campingvogn. Med autocamper lys får du mere belysning med bl.a. LED-lister og kortlæserlamper, der hjælper dig med at se bedre i mørke. Autocamper lys kan også fås  med lysdæmper, som giver stemning og hygge i din autocamper på campingturen. 

Hvad er autocamper belysning?

Autocamper belysning giver dig mere og bedre belysning i din autocamper, campingvogn eller bil. Lysene kan også bruges i din båd. Autocamper lys findes i mange modeller, der opfylder forskellige formål. De smarte, selvklæbende LED-lister, kan anvendes til både praktiske formål eller hyggebelysning. Listen kan klippes til eller monteres i forlængelses af en anden liste, så den nemt passer til din autocamper. 

For kraftigere belysning har vi også smarte LED- og interiørlamper, som er gode til pantryet eller over arbejdsbordet, hvor lyset skal være lidt skarpere. 

Til mindre aktiviteter som f.eks. at læse et kort, magasin eller en bog, er en kortlæserlampe rigtig smart. Lampen har en fleksibel arm og et drejeligt lampehoved, som giver en mere koncentreret belysning. Alle lysene tilsluttes direkte 12 og 24 volt-systemer eller via et 230 volt-adapter. Med autocamper lys får du nemt lige den belysning, som du har brug for i din autocamper eller campingvogn. 

Praktisk og hyggeligt autocamper lys

Autocamperen og campingvognen er som dit andet hjem. Derfor skal du også kunne lidt af hvert, når du opholder dig i din vogn. Det kræver et godt lys, som fleksible LED-lister og lamper kan hjælpe dig med at opnå. De mange typer og varianter giver forskellige belysningsmuligheder, som dækker dine behov. Skal du arbejde eller står du meget i køkkenet, er en kraftigere lampe med større spredningsvinkel ideel for dig. Er du derimod mere til dæmpet belysning, som indbyder til hyggelige stunder, er LED-lister super smarte. Vil du både hygge og arbejde fås LED-lamper med kombineret kraftigt lys og natlys samt lysdæmpere til LED-pærer, som justeres efter behov. Uanset dine behov har vi lige den autocamper belysning, som du har brug for.