Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Chassistilbehør - cykelovertræk til autocamper og campingvogn

Mange campister har cykler med på rejsen. Det gælder især autocampister, som kan have svært ved at komme frem i en stor autocamper, hvis de eksempelvis skal til storbyen eller køre steder, hvor der ikke er meget plads. Transporten kan dog være hård ved cyklerne, især hvis vejret er dårligt. Med et overtræk til jeres cykler beskytter I dem under transporten og mod vind, vejr og snavs, og I er sikre på, at cyklerne er i fin stand, når I har nået jeres destination. 

Chassistilbehør til campingvogne

Der findes rigtig meget campingudstyr, og det gælder også chassistilbehør til campingvogne. Derfor kan det nogle gange være svært at vurdere, hvad der er nødvendigt at eje, og hvad der er en fordel at anskaffe sig. Vi har derfor listet noget af det mest nødvendige chassistilbehør til autocampere og campingvogne op herunder: 

  • Støtteben, der sikrer, at campingvognen kan stå lige selv på et ujævnt underlag. 
  • Håndsving til at køre støtteben op og ned. Hvis du ønsker en endnu nemmere og hurtigere løsning, kan du anskaffe dig en skruemaskinebøsning, der passer til støttebenene. 
  • Dækovertræk, der beskytter dækkene mod solens stråler og dermed mod at tørre ud. Overtrækket forlænger dækkenes levetid. 
  • Overtrækshætte til campingvognens træk, som beskytter elstikket mod snavs og regn.
  • Sidespejle, når du skal køre med campingvognen. Sidespejlene giver dig et bedre udsyn og overblik og er en absolut nødvendighed, når du kører med campingvogn. 

Vi håber, oversigten har hjulpet dig. Du finder vores varer i din lokale Biltema. Her står vores venlige personale klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning til chassistilbehør til autocampere og campingvogn.