Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Sikkerhed til autocamper: få det meste ud af ferien

Det er blevet tid til ferie. Sydens sol og sandstrande, eller det dejlige danske hav. Uanset hvad, er en ferie med autocamper eventyrlig, intim og hyggelig. Så længe i er afsted, er autocamperen jeres hjem. Spændingen stiger og turen er lige om hjørnet. Hertil følger der nogle praktiske ting som skal være på plads inden afgang.

Fordi autocamperen er jeres midlertidige hjem, er det afgørende at sikkerheden er i top. Sikkerhed i autocamper kan betyde mange forskellige ting. Vi tager det lidt ad gangen, og kommer med vores bedste tips og tricks. En hel basal overvejelse bør være oppakning. Fordi der i forvejen er forskel på vægt i en autocamper, skal man fordele alt oppakning med forsigtighed. Det er f.eks. ikke en god ide at læsse tunge ting i en side hvor der i forvejen er tungt inventar. For at forsikre sikkerhed i autocamperen bør du prøve dig ad med nogle forskellige pakningsstrategier.

 

Sikkerhed til autocamper: Biltemas tips og tricks

Det er ikke kun generel oppakning med tøj, køkken- og hobbygrej som skal pakkes. Der skal være styr på hjælpemidler, praktisk sikkerhedsudstyr og sikkerhed til selve autocamperen. Vi har samlet en lille liste samt gode tips som du kan gennemgå inden afgang.

 

  • Ophold jer som instrueret


Hvis autocamperen oplyser 5 siddepladser, så hold jer til det givne antal for egen sikkerheds skyld. At opholde jer som instrueret dækker over de almindelige forholdsregler. Husk altid sikkerhedsselen og lad være med at bevæg dig rundt i autocamperen under kørsel.

 

  • Bevar autocamperens sikkerhed og standard


Medbring eventuelt støttebensklodser eller dækseng for at bevare dæktryk. Forsøg at lav et rutinetjek inden hver afgang. Efter hver pause eller tur bør du tjekke om bl.a. støtteben er kørt ind. Er jeres oppakning som den skal være? Du kan eventuelt uddele nogle opgaver til alle passagerer.

 

  • Undgå tyveri


Sikkerhed i autocampere kan være svært at garanterer. Du kan nemlig ikke kontrollere om der kommer en tyv forbi din vogn. Du kan dog kontrollere hvilket udstyr du benytter for at undgå en træls situation. Sørg for at skjul værdigenstande i aflåste bokse. Når I forlader autocamperen bør i trække gardinerne for. Drej eventuelt passagersædet mod inventaret. Det kan give en illusion af at familien sover, og forhindrer derfor tyven i at gå i jeres ting.

Som udgangspunkt bør I tage nogle generelle forholdsregler. Sørg f.eks. for at overnat et sted hvor der også er andre autocampere eller campingvogne. Hvis I overnatter et overvåget sted, er det mere besværligt for at begå tyveri. En anden god ide er at huske lås til kuglekobling eller trailer.

Nu er der ikke så meget tilbage for jer end at nyde ferien. Saml familien til en dejlig ferie med massere af oplevelser, og korrekt sikkerhed i autocamperen. Hvis du har nogle spørgsmål står vi klar til at hjælpe i din nærmeste Biltema. Vi ønsker jer en dejlig tur.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.