Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Tilslutningskabler, 230 V

Nyder du camping og friluftsliv? Men mangler et tilslutningskabel til campingvogn? Så er du på rette vej til at finde det her hos Biltema. Vi tilbyder et udvalg af kabler til campingvogne. Hvis du har spørgsmål til vores udvalg eller har brug for vejledning til at finde det rigtige tilslutningskabel til din campingvogn, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Hvad bruger det gængse elektronik du har med i campingvognen?


Når du køber et tilslutningskabel skal du altid udregne hvor meget strøm du kommer til at bruge på din campingtur i gennemsnit. Vi har nedenfor lavet en liste over din gængse elektroniske apparater forbrug i Watt:

  • Lader 120 Watt
  • Kaffemaskine 200 Watt
  • Køleskab 200 Watt
  • TV 120 Watt
  • Belysning 100 Watt
  • Hårtører 1000 Watt
  • Vandvarmer 1000 Watt
  • Varme 1000-3000 Watt

Til sammen svarer det til ca. 3740 Watt, derfor ville du i dette tilfælde skulle have fat i en 230V strømforsyning og et kabel, der kan klare denne belastning.

Husk for at dit tilslutningskabel skal kunne komme af med den aktuelle varme, derfor er det vigtigt at du ikke lægger det i en dyngen eller udruller det helt fra din kabeltromle. Dette skal gøres af sikkerhedsmæssige årsager, da dit kabel kan starte en brand eller blive ødelagt af overophedning.Strøm på campingvognen med et tilslutningskabel

Strøm på campingvognen med et tilslutningskabel


De fleste bil og campingvogne kombinationer har trukket fast strøm til campingvognen, derfor er der koldt køleskab og eventuel også tændt aircondition, når bilen er spændt for. De moderne computerstyrede ladesystemer gør campingvognen at den lades op mens bilen kører eller med et tilslutningskabel på campingpladsen eller hjemme.

Flere oplever dog at strømmen i campingvognen ikke lader eksempelvis mobil og bærbarcomputer ordenligt op, det skyldes at nogle typer elektronik er meget følsomme overfor vekselstrømkurvens forløb, når den kommer ind i det tilsluttede elektronik. Mange elektroniske apparater kræver en helt ren sinuskurve, og det kan en omformer hjælpe med.