Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Billige campingmøbler

Mangler du en campingstol til sommerens udflugter? Eller måske et nyt campingbord som familien kan samles om til aftensmaden? Hos Biltema har vi et stort udvalg af campingmøbler i prisklasser, hvor alle kan være med.

Camping er en populær ferietype, og danskerne er vilde med at campere i både indland og udland. Førhen var camping et prisvenligt alternativ til eksempelvis charterferier, men i dag kan du finde campingvogne, telte og campingudstyr i alle prisklasser. Vi mener, at alle skal have råd til fritid og ferier, og derfor kan du finde billige campingmøbler her hos os.

Møbler til campingvognen

Hos Biltema har vi et stort udvalg af campingmøbler, der både passer til store og små fortelte og telte. Uanset om du mangler borde, stole eller møbler til opbevaring, kan du finde det hos os. Selvom vi er billigere end mange andre forhandlere af campingmøbler, behøver du ikke at frygte, at vi går på kompromis med kvaliteten! Vores campingmøbler er lavet i holdbart materiale, så du kan få glæde af dem i mange år fremover.

Hvis du har egen campingvogn, kender du sikkert til alle de udgifter, der er forbundet med det. Biltema gør det muligt at campere på budget og stadig opleve en komfort, der er helt i top.

Sammenklappelige campingstole

En sammenklappelig campingstol er et must, når I camperer. Stolen kan klappes sammen, så den ikke fylder meget i campingvognen, når I kører fra sted til sted. Vi har et bredt udvalg af campingstole med forskellige funktioner. Når I skal købe møbler til campingvognen, bør I derfor overveje jeres behov. Skal I bruge stole med liggefunktion, hvor komforten er helt i top? Har I ikke særlig meget plads i forteltet og skal derfor have stole, der fylder mindst muligt? Måske skal I bruge et par ekstra stole, I kan finde frem, når I får uventede gæster?

Nogle campister bruger meget tid i forteltet eller under markisen, hvorimod andre nærmest kun bruger campingvognen til at sove I og er på farten det meste af dagen. Det kan naturligvis også være afhængigt af vind og vejr, hvor mange udflugter I kommer på.

Hvis I bruger meget tid i forteltet eller teltet, er det vigtigt med en campingstol af høj kvalitet og komfort, hvor I kan sidde behageligt i mange timer. Hvis I derimod nærmest kun bruger campingvognen eller teltet til at overnatte i, kan I tillade jer at spare lidt på budgettet til campingmøblerne og købe billigere alternativer, der stadig er i høj kvalitet. Det frigør også ekstra penge i budgettet - der eksempelvis kan bruges til spændende oplevelser på ferien i stedet!

Der er altså mange muligheder, og det gælder om at finde den løsning, der matcher både jeres behov og økonomi.

Campingmøbler til andet end camping

Campingmøbler er med deres lette vægt og store holdbarhed velegnede til mange andre formål end camping. Tag eksempelvis det sammenklappelige campingbord under armen, når du skal på picnic, eller tag campingstolen med dåseholder og køletaske med til festival og nyd musikken sammen med kolde drikkevarer.

Vores campingstole egner sig også til fiskeren eller jægeren, der tager på stillestående jagt. De sammenklappelige stole er nemme at tage med, har en høj komfort og er utroligt holdbare.

Camping tilbehør

Campingmøbler er ikke det eneste, der hører campinglivet til. Uanset om du tager på ferie i telt, campingvogn eller i en autocamper, findes der masser af tilbehør, der gør livet som campist nemmere. Hos Biltema har vi et stort udvalg af tilbehør til din campingvogn. Du kan eksempelvis tage et kig på vores belysning, læhegn eller tilbehør til autocamper.

Camping verdenen er stor, og der findes masser af muligheder. Husk, at du altid er velkommen til at spørge vores personale i Biltema varehusene om hjælp. De er klar til at give vejledning og gode råd.

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.