Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Husholdning til autocamper

Gør livet på farten nemmere med husholdningsartikler til autocamperen. Der er vidt forskellige grunde til, at campister elsker campinglivet. Nogle er vilde med det minimalistiske liv i autocamperen, og nogle vil gerne have så luksuriøs en campingoplevelse som muligt. Uanset hvad du er til, er det vigtigt at have de rette husholdningsartikler til autocamperen. Hos Biltema har vi et stort udvalg til skarpe priser. 

Nødvendige husholdningsredskaber til autocamperen

Hvis du er vild med det minimalistiske autocamperliv, kan du nøjes med de mest nødvendige husholdningsredskaber. Det kan være en god ide at anskaffe dig en skabslås, der sikrer, at dine ting og sager bliver trygt i skabene under transport. Ved hårde opbremsninger kan du nemlig risikere, at skabene åbner sig og dine ting falder ud. Det er både irriterende, og det kan især være farligt i en autocamper, da vildfarne ting kan skade passagerne. En skabslås er derfor den måske vigtigste ting at investere i, når det kommer til husholdningsartikler til autocamperen. 

Der er også andre ting, der gør livet som autocampist nemmere. Det kan være praktiske genstande såsom tørrestativ, skærebræt og en opbevaringskurv, der gør det nemt at bære opvasken til og fra campingpladsens køkken. 

Gør campinglivet mere behageligt

Du kan også gøre livet som campist mere behageligt ved at opgradere dine husholdningsredskaber til autocamperen. Hvis du ikke allerede har kogeplader i autocamperen, kan du købe én eller to kogeplader separat. Det er hyggeligt at lave mad i autocamperen, og det skærer ned på restaurantbesøgene og gør rejsen mere budgetvenlig. 

Hvis du gerne vil gøre dine autocamper personlig og hyggelig, kan du også gøre det med husholdningsredskaber. Du kan eksempelvis investere i pænt service og smarte opbevaringsløsninger. Hvis du vil gøre autocamperen endnu mere personlig, kan du opgradere autocampere med smart belysning. Se vores muligheder for det lige her