Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2024. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Markiser til have, terrasse og vinduer

Få mest muligt ud af din terrasse eller altan med en markise. Markiser skærmer effektivt for solen uden at optage plads, ligesom eksempelvis en parasol gør. Du kan både få markiser, som skal monteres vandret og lodret.

Sidemarkiser er rigtig gode, hvis du har en meget bar terrasse og den lave sol generer i morgen- eller aftentimerne. Markisen kan også fungere som læ, hvis det blæser eller hvis du blot gerne vil have lidt fred fra forbipasserende. Vandrette markiser eller vinduesmarkiser kan også være med til at skabe ly for lette regnbyger eller dug.

Markiser - et godt alternativ til parasoller

En af de helt store fordele ved en markise er, at den er fastmonteret på en måde, hvor den kun optager minimalt med plads - modsat eksempelvis en parasol, som ofte kræver en stor parasolfod, som kan fylde meget. Markiser er derfor også en mere diskret form for afskærmning end parasoller.