Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bioethanolkaminer

Ethanolkaminen eller ethanolpejsen giver samme hygge som en brændepejs uden at du skal have installeret skorsten, muret en pejs op, have brædne liggende og rense pejs og hjem for sod og aske. Ethanolkaminen brænder uden at svine eller afgive farlige partikler til miljøet. Ethanolkaminen afgiver dog kun begrænsede mængder varme til omgivelserne, så den kan ikke benyttes som varmekilde på de kølige dage - til gengæld kan du også nyde flammerne, selvom det er lunt i vejret.

De flot designede pejse skal blot stå på et stabilt underlag og kræver ingen besværlig installering. De kræver ingen tilladelse og brænder uden sod, lugt og røg. Ethanolpejsen giver flotte flammer og skaber en helt særlig stemning i hjemmet. Pejsen udgør et flot, dekorativt element i hjemmet, der øger hyggen. Den elegante æstetik passer ind i de fleste hjem og fylder ikke meget.