Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Indpakning og gavepapir til årets julegaver

Giv julegaver med det lille ekstra pift i år. En flot indpakket julegave bliver altid værdsat, selvom entusiasmen og nysgerrigheden ofte tager overhånd og pakken gerne åbnes så hurtigt som muligt. En julegave med rigtigt julegavepapir og bånd er desuden en fin dekoration under juletræet, indtil den skal åbnes juleaften.

Gavepapir til kunsthåndværk

Gavepapir behøver ikke kun at blive brugt til at pakke julegaverne ind. Du kan også bruge julepapir og snore til at folde dine egne jule- og adventsstjerner, eller lave julepynt som små nisser til at sætte op i vinduerne eller dine egne papirstjerner til at hænge på juletræet. 

Send julegaverne med posten

Nogle gange har du måske ikke mulighed for at fejre juleaften med alle dine kære og skal sende julegaver rundt om i verden. Så er det vigtigt, at julegaverne er pakket ordentligt ind, så de ikke ødelægges under rejsen. Så glem ikke at pakke et lag bobleplast om gaven, inden du pakker den ind med gavepapiret.

Ved du ikke helt, hvad du skal give i julegave?

Køb et af vores populære gavekort, og lad dine kære selv finde julegaverne i vores spændende sortiment. På den måde giver du altid en julegave, som de virkelig ønsker sig.

Vores gavekort

Inspiration til indpakningen

Vi giver dig tips til, hvordan du kan lave helt din egen julekalender, med små pakker, der åbnes helt frem til juleaften.

Indpakning og julekalender med Biltema

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.