Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Jul i køkkenet

Sprøde småkager, sej karamel og glasurovertrukne honningkagehuse – bagning hører julen til og er en stor familiefavorit. Saml jer i køkkenet til en hyggelig stund sammen, og nyd de lækre julekager og det søde juleknas.
Vi har de redskaber, der får julebagningen til at gå som smurt. For det skal ikke være besværligt at bage!

Køkkenredskaber til vellykket julebagning

Bagning generelt kan virke som noget af en videnskab, for det er vigtigt at være meget omhyggelig, når du måler ingredienserne af, så du får præcis den mængde, der står i opskriften. Julebagningen er ingen undtagelse, men den kræver også, at du er omhyggelig, når du måler ingredienserne af.

På denne side har vi samlet de køkkenredskaber, der er gode at have, når du skal bage til jul. Du finder skåle, målebægre, kageruller og masser af andre køkkenredskaber, der gør din julebagning lettere.

Kan du ikke finde det køkkenredskab, du leder efter?

Se hele vores udvalg af køkkenudstyr

Ved du ikke helt, hvad du skal give i julegave?

Køb et af vores populære gavekort, og lad dine kære selv finde julegaverne i vores spændende sortiment. På den måde giver du altid en julegave, som de virkelig ønsker sig.

Vores gavekort

Inspiration til jul i køkkenet

Der er så mange gode ting, man kan bage og lave mad med ved juletid. Se vores bagetips, lad marcipanen rulle og mandlerne brændes. Nu er det jul i køkkenet!

Jul i køkkenet med Biltema