Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Indendørs julelys

Købsguide indendørs julebelysning ‒ lys der skaber julestemning

Strålende lys i vinduer og stuer skaber en julestemning og hygge. Uanset om du leder efter klassiske adventslysestager eller adventsstjerner, finder du det, du leder efter, hos os i Biltema.

Julelys til juletræet                                          

Uden lys er juletræet bart. Hvis du er traditionelt anlagt, anbefaler vi en lyskæde med elektriske imiterede julelys , som du sætter fast på juletræets grene. Hvis du foretrækker en mere moderne variant, er en juletræsbelysning af lyskæder et glimrende valg.

Kom i julestemning med adventslysestager og stjerner

De klassiske adventslysestager og stjerner går aldrig af mode. De passer perfekt i vinduerne, hvor de spreder et blødt lys i hele værelset. Så kan det ikke blive mere hyggeligt.

Varmhvid, koldhvid eller flerfarvet julebelysning?

Kan du lide den sprøde, kolde hvide nuance eller den mere dæmpede, varmt hvide variant? Hvidt lys er det mest traditionelle, men der er ikke nogen, der siger, at du ikke kan skabe en smuk farveeksplosion med flerfarvede lamper. Vælg den nuance, der passer bedst til dig og din personlighed.

Sikkerheden først – julebelysning til indendørs eller udendørs brug

Når du vælger julebelysning, skal du ikke glemme at kontrollere, om den skal bruges indendørs eller udendørs. I dag er der dog nogle lyskæder, der kan bruges begge steder, men der er stadig en del nogle julebelysning, der er begrænset til indendørs brug. Sådanne julelyskæder er ofte lavet af fugt- og frostfølsomme materialer.

Ved du ikke helt, hvad du skal give i julegave?

Køb et af vores populære gavekort, og lad dine kære selv finde julegaverne i vores spændende sortiment. På den måde giver du altid en julegave, som de virkelig ønsker sig.

Vores gavekort

Inspiration til julebelysningen

Det er ikke altid let at vide, hvordan man skal bruge julebelysning til at skabe den magiske julestemning. Vi har samlet tips og inspiration til dig, så du kan lyse op i julemørket.

Julebelysning med Biltema

Ofte stillede spørgsmål om julebelysning

Hvornår skal julebelysning sættes op og tages ned?

Du kan sætte dine julelys op og tage dem ned, når du vil. De fleste sætter deres julelys op første søndag i advent, men der er ikke noget, der siger, at du ikke kan begynde allerede i november.