Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Udendørs julelys

Købsguide julebelysning udendørs ‒ lys op i det dybe vintermørke udendørs

Strålende lys i haven giver et glimt af håb, mens vintermørket breder sig over landet. Her finder du dekorativ udendørs belysning, som skaber julestemning.

Lyskæder der stråler og glimter i mørket

Lyskæder spiller en stor rolle i vinterhalvårets lysarrangementer. Det bløde lys skaber en hyggelig stemning, uanset hvor lyskæden placeres.

Med en enkel lyskæde kan du sætte liv i din vintertrætte have. Læg den f.eks. rundt om et træ, et trappegelænder eller et hegn. Mange af Biltemas lyskæder kan udbygges, hvilket betyder, at du kan tilpasse længden efter behov.
Hvis du vil skabe en effektiv indramning, kan en lyskæde helt sikkert anbefales. Hvorfor ikke indramme huset, garagen eller altanen og sprede juleglæde til alle, der går forbi? 

Julebelysning til indendørs eller udendørs brug?

Kontroller altid din julebelysning, og bliv sikker på, om den skal bruges indendørs eller udendørs. Der er nogle lyskæder, der kan bruges både indendørs og udendørs, men nogle typer indendørs belysning bør ikke bruges udendørs, da den ofte er lavet af fugt- og frostfølsomt materiale. Læs derfor grundigt på lyskæden, inden du monterer og tilslutter den.

Ved du ikke helt, hvad du skal give i julegave?

Køb et af vores populære gavekort, og lad dine kære selv finde julegaverne i vores spændende sortiment. På den måde giver du altid en julegave, som de virkelig ønsker sig.

Vores gavekort

Inspiration til julebelysningen

Det er ikke altid let at vide, hvordan man skal bruge julebelysning til at skabe den magiske julestemning. Vi har samlet tips og inspiration til dig, så du kan lyse op i julemørket.

Julebelysning med Biltema

Ofte stillede spørgsmål om julebelysning

Hvornår skal julebelysningen sættes op?

Mange mennesker sætter deres julebelysning op omkring den første søndag i advent. Men det kan være hyggeligt at sætte udendørs belysning op endnu tidligere, når det begynder at blive mørkt tidligere om aftenen.

Hvordan sætter man julebelysning op på huset?

Det afhænger af, hvordan huset og facaden ser ud. Du kan f.eks. bruge skruekroge, kramper eller kabelbindere.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.