Desværre oplever vi lige nu tekniske problemer med Køb & Hent. Dette kan indebære at du ikke har mulighed for at gennemføre dit køb med kortbetaling. Vi beklager dette og håber at en løsning er på plads inden for kort tid.

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kasserolle

Find din næste kasserolle hos Biltema - vi har kasseroller i flere størrelser og høj kvalitet. Her finder du stilrene kasseroller med praktisk håndtag, der ikke bliver varmt, tyk bund, der holder på varmen og non-stick belægning, så maden ikke brænder fast. Vores kasseroller er velegnet til induktion, men kan selvfølgelig også bruges på både el- og gaskomfur. Hos Biltema får du køkkengrejet til markedets bedste priser.

Kasserollen er en praktisk, lille gryde, og næsten uundværlig i et køkken.
Det er den du skal have fat, når du skal koge et æg, lave en portion sovs, når det er tid til havregrød om morgenen og risengrød til jul - eller når der står middag til én eller andre små retter på spisekortet.

 

Kasserollen i køkkenet

En kasserolle er smart, netop fordi den ikke er så stor - for det er faktisk ret svært at lave små portioner i store gryder! Er gryden for stor, vil maden hurtigere brænde på og blive sort, før den er færdig. Skal du bare koge et enkelt æg eller, er kasserollen også smart, da der ikke skal så meget vand i. Såkoger vandet hurtier og du bruger mindre strøm.
Kasserollerne fylder heller ikke meget i køkkenskabet og kan nemt stables i en større gryde eller stuves af vejen i et hjørne.

 

Smarte detaljer

Alt efter hvad du skal bruge din kasserolle til, kan du gå efter flere smarte detaljer. Laver du meget sovs i din kasserolle? Så er en hældetud praktisk. Er det derimod grød til junior, kan indvendig målangivelse gøre køkkenarbejdet nemmere.
Skal du lave en soufflé eller andre retter, der skal en tur ovnen, kan du kigge efter en kasserolle, der kan bruges både på blusset og i ovnen.

 

Hvad er forskellen på en gryde og en kasserolle?

Tja, gryder kan også være små - men små gryder har ører! Mens gryden har to flade ører, kokken kan holde fast i, har kasserollen derimod et enkelt langt håndtag. Det gør det nemmere at have et godt greb i kasserollen, mens du pisker bearnaise. Kasserollen er også en af de ældste grydetyper, og navnet stammer fra fransk; casserole, hvilket betyder lille metalgryde.