Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Alt til sikkerhed i hjemmet

Et hjem skal være indbegrebet af tryghed og sikkerhed. Her bygger du din rede enten alene eller sammen med dem, du har kær. Derfor er det vigtigt, at dit hjem er godt beskyttet. Det gælder både, når det kommer til uvelkomne gæster og i forhold til de store og små, som bor under hjemmets tag.

Er du på udkig efter udstyr, der kan gøre din bolig sikker? Oplev det brede sortiment af sikkerhedsudstyr til hjemmet. Her finder du produkter, der både kan øge sikkerheden inden- og udenfor hjemmets vægge.

Sov trygt om natten med smart udstyr fra Biltema

I hjemmet tilbringer du kvalitetstid, kobler af og genfinder roen i en stresset hverdag. Tillad dig selv at læne dig tilbage uden bekymringer, og skab sikkerhed i dit hjem med produkter fra Biltema.

Drømmer du om et smart og effektivt alarmsystem? Eller måske en solid sikkerhedsboks, som kan gemme alle dine værdigenstande væk fra lange fingre? Gå på opdagelse i Biltemas udvalg, og lad dig inspirere af vores kvalitetsprodukter, der vil skabe en tryg atmosfære i dit hjem.

Sikringer til store og små hjem - indvendig og udvendig

Hos Biltema favner vores udvalg bredt. Vi tilbyder produkter, der sikrer dit hjem mod tyveri og indbrud, herunder effektive og omfattende alarmsystemer. Du kan også finde et stort udvalg af brandudstyr i form af brandtæpper, brandslukker mm.

Vil du også gerne sikre dit hjems mindste beboere, når de tumler rundt? Hos Biltemas sortiment af sikkerhedsudstyr finder du også produkter, der giver trygge rammer for dine børn. Sæt en stopper for klemmelus, og klik børnesikringer til skabe og skuffer hjem.

Kort og godt har Biltema alt, der øger sikkerheden i dit hjem - både for store og små og indvendig som udvendig.

Få god og personlig service hos Biltema

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os.
Ring til os på telefon 70 80 77 70, eller send en mail afsted til kundeservice@biltema.dk. Vores kundeservice står med åbne arme i den anden ende og er klar til at hjælpe dig.

Når du hiver fat i os, bestræber vi os altid på at vende hurtigt tilbage til dig, så du kan komme videre med dit køb.