Effektivt brandtæppe, der kvæler ilden

Et brandtæppe er et nødvendigt inventar for at kunne kalde dit hjem sikkert. Køb et kraftigt brandtæppe hos Biltema. Så er du helgarderet mod en pludselig opstået brand i dit hjem.

Overrask ilden med et solidt brandtæppe

Vil du blive overrasket af en pludselig opstået ildebrand? Eller vil du tage sagen i egne hænder og give ilden en overraskelse, der siger spar to? Så skal du eje et brandtæppe fra Biltema.

Hvis ulykken rammer, er det altafgørende at have det rigtige brandudstyr i hjemmet.
Kast tæppet over den brændende genstand, som kvæler ilden hurtigt og effektivt. Tæppet er tætvævet og kan modstå temperaturer over flere hundrede grader.

Du kan med fordel hænge emballagen op på væggen gennem det praktiske hul i toppen. Ved hjælp af de to stropper kan du med et enkelt snuptag trække brandtæppet ud, så du ikke skal fumle med posen, hvis branden opstår.

Brandtæppe mod ild ved gryderne eller elektriske apparater

Uheldet er oftest ude, når du mindst venter det. Det gælder også, når det kommer til ildebrand. I de fleste tilfælde har man flere kilder i hjemmet, som man umiddelbart ikke tænker over kan starte en brand. Derfor er enhver brand en ubehagelig overraskelse, der kan opstå ud af ingenting.

Giv dig selv de bedste og sikreste redskaber til at håndtere ulykken. Vær forberedt på en kortslutning, der løber løbsk eller flammer i køkkenet med et solidt brandtæppe fra Biltema. Vi garanterer, at du ikke fortryder dit køb. Omvendt vil du fortryde at stå og mangle et brandtæppe, hvis uheldet pludselig er ude, og der opstår ildebrand i køkkenet, i stuen eller i et andet rum i dit hjem.

Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig

Hos Biltema er vi kun et opkald væk, og du er altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget vedrørende vores produkter.
Ring til os på telefon 70 80 77 70, eller send en mail afsted til kundeservice@biltema.dk. Så får du den hjælp, du har brug for.

1 Søgeresultater