Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Computerkabler

Her finder du computerkabler, monitorkabler, adaptorer, strømkabler og USB.kabler til computeren i mange varianter til alle din behov.
Hos Biltema har vi computerkabler i god kvalitet til en fornuftig pris - se vores udvalg på denne side.

Strømkabler

Er du typen, der husker computeren, men glemmer strømkablet? Til vores priser kan du godt tillade dig at have et strømkabel til hjemmebrug og et på arbejdet. Så er der altid strøm på. Bliver kablet helt væk, behøver du heller ikke at ærgre dig helt så meget over det.

 

USB-kabel

Vi har en lang række USB-stik til både almindelige USB-stik og micro-USB. Du får dem tilmed i kombineret udgave, så du altid har det rigtige stik ved hånden. Her er også ladehubs, kortlæsere og praktiske små gadgets til USB-stikket i computeren. USB-stikket transporterer strøm og data mellem enheder, og kan bruges til en lang række funktioner.

Vi har de USB-kabler med C-stik, hvor stikket er reversibelt og ens på begge sider, så det ikke kan tilsluttes forkert. USB-C er det nyeste USB-stik og udover at det er er symmetrisk, oplader det hurtigere og overfører data hurtigere. 

USB mini-stik var meget populære til telefoner og bruges stadigvæk i nogle digitale kameraer. Micro USB-stikket er en størrelse mindre end mini-stikket. Micro-stikket ‘overtog’ efter mini-stikket, men er også ved at blive faset ud til fordel for USB C-stikkene. Hos Biltema finder du kabler, der kan bruges til alle typer, så du er helgarderet. Vores dygtige medarbejder hjælper dog gerne i dit lokale Biltema-varehus, hvis du er i tvivl om det rigtige kabel.
Du får også USB-kabler med lightning funktion, hvor du kan oplade, overføre data og opdatere mellem Apple-produkter og android/windows.

 

XGA-kabel - skærm til computer

Arbejder du på en bærbar, kan det være rigtigt rart med en større skærm til en langvarig arbejdsdag. Til en del opgaver er to skærme også rigtig praktisk, så du kan se flere dokumenter eller vinduer på en gang.
XGA-kablet giver dig mulighed for at tilslutte flere skærme eller projektor til din computer. De er også alle tiders til filmaften, når der skal streames fra computeren og I gerne vil kigge på en større skærm.