Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Computertilbehør

Hos Biltema finde du alt computertilbehør, hjertet kan begære. Her finder du alt i kabler, lyd, tastaturer og mus, ekstra hukommelse, rengøring og transport af din computer og meget mere.
Opdag vores store udvalg af computertilbehør i god kvalitet til en fornuftig pris. Gå på opdagelse i de mange kategorier og saml dine indkøb ét sted.

Computertilbehør til hjemmekontoret

Arbejder du også hjemmefra på en bærbar computer? Det kan blive en lang arbejdsdag foran en lille bærbar uden ekstern mus og med et smalt, lavprofileret tastatur. Gør arbejdsdagen bedre med et eksternt tastatur og en ergonomisk mus, så du ikke får ondt i  ryg, nakke og skuldre, når du arbejder hjemmefra. Husk  også en musemåtte, så det hele fungerer nemt. Med et par højttalere kan du også få ordentlig lyd på musikken til arbejdet.
Har du derimod behov for hovedtelefoner eller et headset til online-møder, klarer vi også den hos Biltema.

 

Kabler til computere

Biltema har kabler til forskellige enheder og computere af en lange række fabrikater. Her finder du USB-hubs, ladestationer, netadaptere, omformer og kabler til at forbinde computere med eksterne enheder. Søg i vores store udvalg og find det kabel, du har brug for.

 

Brug for ekstra hukommelse?

Hvem har ikke brug for ekstra hukommelse af og til? Hos Biltema får du både USB-sticks, et stort udvalg af hukommelseskort til både pc, tablet og telefon samt kortlæsere, så du let kan overføre fra forskellige enheder.

 

Transport til den bærbare

Skal du have din computer med rundt til studie, arbejde eller kunder? Så er en computertaske en nødvendighed. Uanset om du skal have en praktisk rygsæk til cykelturen