Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Tastatur og tilbehør til computeren

Er du på jagt efter et godt hakkebræt til en god pris? Så læs videre. Hos Biltema finder du et stort udvalg af tilbehør til computeren. Vi har både standardtastatur med USB-tilslutning og trådløst tastatur. Hvorfor betale mere for et godt keyboard? Søger du en smart løsning som et kombisæt med mus og tastatur, så er du landet det rigtige sted. Med sådan et er du klar til at erobre hverdagens arbejde eller game natten lang med gutterne. Hos Biltema finder du også muse, HDMI-kabler, høretelefoner, USB-stick og meget andet brugbart, når du sidder foran skærmen.

Tastatur og god ergonomi

Et keyboard er et vigtigt redskab for at have en god arbejdsposition. Uanset om du ejer en stationær eller en bærbar computer, er et godt hakkebræt en nødvendighed. Det kan du få til en overkommelig pris hos Biltema.

Der kan være stor forskel på et keyboards, og hvad for et, der passer bedst til dig. Hvad for et du skal vælge afhænger lidt af, hvad formål det skal bruges til. Uanset om du skal bruge et tastatur til gaming eller arbejde, så er det vigtigt at opretholde en god ergonomi. Ergonomi handler om rigtige siddestillinger, arbejdsstillinger og løftestillinger. De rette stillinger ved skrivebordet er vigtige er indtænke i din hverdag, så du ikke belaster din krop unødvendigt. Med et godt tastatur får du bedre arbejdsstillinger og mere plads at arbejde på. Et keyboard kan du eksempelvis nemt koble til din bærbar computer, så du slipper for at sidde og skrive på et lille tastatur.

Med et trådløst keyboard kan du blive fri for ledninger, der ligger i vejen, når du arbejder eller spiller med vennerne. Med et trådløs tastatur og mus er du godt kørende. Et kombisæt er en gave til dig, der skal til LAN-party og game med gutterne. Tastaturet kan du tage med dig hvor som helst uden at skal slæbe på unødige ledninger.

 

Køb & Hent

Gør det nemt for dig selv med Køb og Hent. Find dine varer i fred og ro på hjemmesiden eller på app'en, hvor du har mere end 19.000 varer i lommen. Bestil, hvad du mangler og afhent det senest to timer senere. Hele familiens varehus er hurtigt, nemt og bekvemt for hele familien.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.