Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Computertaske

Computeren er blevet et uundværligt redskab for langt de fleste personer, og det er i dag næsten utænkeligt at forestille sig en hverdag uden computer på næsten alle uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser. En særlig populær computertype er bærbaren, også kendt som laptop, fordi den er nem at have med på farten. Hvis du har en bærbar computer, som du gerne vil beskytte bedst muligt, så skal du have en computertaske. Med en computertaske og et computer etui, der passer til din skærmstørrelse, så får du optimal beskyttelse af din laptop. Her på siden finder du vores udvalg af computertasker i forskellige størrelser og typer, så du kan finde lige netop den, der passer til din dagligdag.

Herunder kan du også læse mere om, hvordan du vælger den helt rigtige computertaske. Hvis du efterfølgende sidder tilbage med spørgsmål til udvalgte produkter, som du ikke kan finde information omkring på vores side, så er du mere end velkommen til at kigge forbi din lokale Biltema. Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe med at finde den helt rigtige computertaske.

Computertaske til dine behov

Din computertaske har overordnet set det formål at beskytte og gøre det nemmere at transportere din laptop. Tasken er designet på den måde, at en af taskens rum passer til en computer. Dette rum har en maks skærmstørrelse, hvilket er vigtigt, at det stemmer overens med størrelsen på din bærbar skærm. Dette rum i tasken skåner computeren mod stød, der kan forekomme, når du transporterer din computer fra A til B. Hvis du både har et sleeve om laptoppen og placeret den i taskens computerrum, så er din computer godt beskyttet mod udefrakommende stød og mas.

Udover beskyttelsen så skal din taske gøre det nemt at komme rundt med din computer. Når du vælger computertaske, er det derfor væsentligt at overveje, hvordan du transporterer dig selv rundt. Hvis du har et arbejde, hvor du kører rundt til forretningsmøder i din bil. Så skal du måske ikke have en stor rygsæk, men i stedet en smart laptop-taske, hvor der er plads til de vigtigste ting. Hvis du i stedet er studerende eller har brug for meget plads til at have andre ting udover computeren, så skal du måske vælge en rygsæk. Du kan se informationer om alle vores produkter under deres produktside, hvor du både finder oplysninger om rumindhold, materialevalg og hvilken skærmstørrelse tasken passer til.

Hvordan finder jeg skærmstørrelsen på min computer?

På de fleste computere er det svært at finde den præcise skærmstørrelse, medmindre du kan huske det fra dit køb, har gemt en kvittering eller har andre oplysninger om computeren. Hvis du har smidt din computer kasse og kvittering ud, så kan du dog stadig finde skærmstørrelsen på din computer, det kræver bare lidt informationssøgning. Hvis du har adgang til manualen, som følger med din computer ved køb, så vil du finde skærmstørrelsen i den. Udover dette vil du kunne finde navnet på din computermodel under computeren. Hvis du skriver “computerens model + screen size” på Google, så vil du finde alle specifikationer for din computer. Et eksempel kunne være “Macbook Air screen size”.

Hvis disse råd ikke virker, så kan du gå helt praktisk til værks med et centimetermål. Hvis du måler skærmen diagonalt fra øverste højre hjørne til nederste venstre hjørne, så vil du få et mål, som du kan gange med 2,54, fordi skærme er målt i tommer. Så hvis din skærm er 40,65 centimeter diagonalt, så er den 16”.

Du er også altid velkommen til at tage din computer med ned til din lokale Biltema, vi står klar til at hjælpe med at finde ud af din skærmstørrelse og give gode råd. På den måde finder du hurtigt den helt rigtige computertaske.

Find din lokale Biltema

Hos Biltema står vi klar til at give dig kompetent vejledning, så du er godt klædt på til at træffe den rigtige beslutning for dig. Hvis du har spørgsmål omkring vores produkter, så er du velkommen til at spørge vores personale. Vi ser frem til at hjælpe dig.