Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Computerhøjttalere

Skal du have kanonlyd på skrivebordet eller i gamerbulen? Så skal du have en computer højttaler fra Biltema til en stærk pris. Computerens egne højttalere er ikke altid nok til at opnå den helt gode lyd. Det kan derfor ofte være nødvendigt med lidt ekstra tilbehør. Når du hører musik, ser film eller gamer må lyden ikke mangle. Det er med til at gøre det hele mere underholdende og spændende. Udover god lyd, får du også et fedt setup til en yderst venlig pris.

Du finder både højttalere til stationær og bærbar computer. Tag et kig på siden og find dine nye højttalere og øvrigt computertilbehør. Vi har noget for enhver smag.

 

Computerhøjttalere til skarpe priser

Højttalere behøver ikke at være dyre for at være gode. Det er vores højttalere i Biltema levende eksempler på. I vores udvalg finder du computer højttalere og bashøjttaler med velafstemt lyd. Med nye computer højttalere vil du imponere gutterne, når de kommer til gamer aften.

Alle computere har et lydkort, men det er ikke alle, der er lige gode. Gode toner kan du selv sørge for ved at købe en computer højttaler, som skruer ekstra op. Enhver computer- og lydelsker vil få stor glæde af en computer højttaler, som vil gøre lyden mere dyb og ægte, når du hører musik, ser film, spiller spil eller arbejder. Og så får du dem til billige priser.

 

Få den bedste lyd

Der er flere årsager til, at du skal vælge computer højttalere. Få bedre lyd end lydkortet i computeren, hør lyden på afstand og få flere indstillingsmuligheder er blot nogle af dem.

Når du har købt dine nye computer højttalere, gælder det om at få dem placeret et sted, hvor du opnår den bedste lyd. Det er ikke ligemeget, hvor du placerer dem. Placeringen af højttalere i rummet har stor indflydelse på lydkvaliteten. En god placering i rummet vil være med afstand til væggene. På den måde mindsker du refleksionerne og får en mere jævn lydfrekvens. Du bør altid lytte dig frem til, hvor i rummet du får den bedste lyd. Ryk højttalerne rundt i rummet og placer dem der, hvor du synes, de spiller max.