Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Computermus

Skal du bruge en god computermus og musemåtte til dit kontor, så finder du det lige her. Hos Biltema finder du et stort udvalg af tilbehør til kontoret, så du kan komme i gang med dine opgaver. Alle vores computermuse kan tilkobles stationær og bærbar med windows og enkelte er kompatible med Mac, så du har fuld kontrol over dine handlinger på din computer.

Du finder alle vores produkter herunder, og hvis du vil vide mere, så kan du altid klikke ind på din foretrukne computermus. Her vil du finde informationer, som kan hjælpe dig med at træffe det rette valg for dig. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig til vores dygtige personale i din lokale Biltema.

Hvorfor vælge en computermus?

Når du skal udføre handlinger på din computer, så vil det typisk foregå ved hjælp af din computermus eller touchpad, hvis du anvender en laptop. Det er lidt en smagssag, om du er til det ene eller det andet. Der kan dog være stor forskel på designet af en computers touchpad, og det er langt fra alle, som er lige funktionelle. Med en god computermus har du altid værktøjet til at navigere rundt i dine mapper, flytte eller redigere i forskellige materialer og meget mere. Du er derfor altid sikker på at kunne anvende din computer til den opgave, du skal have udført.

Hvilken computermus bør jeg vælge?

Når du skal vælge den rigtige mus til dine opgaver, så er der flere forhold, som du med fordel kan overveje. Dit valg vil i høj grad afhænge af, hvordan du vil anvende din computermus. Valget afhænger i høj grad af, om du ønsker en trådløs eller almindelig computermus. Derfor har vi herunder samlet nogle af fordelene ved de forskellige løsninger.

Hvor hurtig skal din mus være?

Din mus har en bevægelsesopløsning, som bliver opmålt i DPI. DPI står for dots per inch, og det viser opløsningen af din mus. Jo flere DPI din mus har, jo hurtigere vil den være. Dette indikerer derfor, hvor hurtigt din mus reagerer på dine bevægelser. Du finder computermuse med forskellige DPI her på siden.

Ergonomi

Ergonomi er i bund og grund, hvordan et specifikt element spiller sammen med os som mennesker. Vi har muse, der har forskellige størrelser, og det kan derfor få betydning for oplevelsen ved at bruge den. Hvis du har en stor håndflade, så kan det føles unaturligt for hånden at have en lille computermus. Ligeledes har det indflydelse, hvordan musen er designet, så den ligger godt i hånden.

Trådløs eller med ledning

Når du skal vælge en computermus, så skal du blandt andet afgøre, om du vil have en mus med ledning eller uden. Der er flere fordele ved begge løsninger. Ved en mus med ledning er du altid klar over, hvor din ledning er. Hvis du ofte skifter mellem forskellige computere, så har du altid ledningen med dig i modsætning til en trådløs, hvor du blot har et lille usb stik. Tilgengæld fylder ledningerne på dit kontor bord, så hvis du gerne vil have god plads, så bør du overveje en trådløs mus og tastatur.

Vælg en musemåtte til din mus

Hvis du skal have mest mulig glæde af din mus, så er det vigtigt, at du også har et godt underlag. Din mus kører bedst på et rigtigt stofbelagt overflade, men den fungerer også udmærket på en gummi overflade. Vi har musemåtter med håndledsstøtte, som også er rart, hvis du skal køre musen rundt i lang tid.

Tastatur

Du kan vælge at købe en computermus og tastatur sammen, så du har hele udstyret til din stationær. Dette er en god løsning, så du er helt sikker på at begge dele spiller godt sammen. Hvis du ikke er interesseret i at købe tastatur og mus sammen, så kan du også se vores udvalg af computertastaturer lige her.

Har du spørgsmål?

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål til vores produkter, så er du altid velkommen til at henvende dig til vores dygtige personale i din lokale Biltema. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde frem til den mus, der passer til dit kontor. Vi ser frem til at hjælpe dig.