Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

CD-etuier

Mangler du cd-etuier til dine cd'er? Hos Biltema finder du cd-etuier i smal og pladsbesparende model. Cd-etuierne kan bruges som cover til både cd og dvd-samlinger og spare plads. Den smalle profil, der kun er halvt så bred som traditionelle cd-covers giver plads til dobbelt så mange cd’er pr. hyldemeter, og kommer i en praktisk multipakke.

Vores etuier beskytter mod støvs, snavs og ridser. Der er plads til dine cd-covers inden i den praktiske lukkeflap. Cd-etuierne passer i de allerfleste cd-hylder, men med sin smalle profil optager de mindre plads, så du kan have hele cd-samlingen fremme på færre hyldemetre. Vores etuier er af gennemsigtig plast i høj kvalitet.

Med Biltemas cd-etuier behøver du ikke at gå på kompromis med kvalitet eller beskyttelse af dine cd’er - her finder du opbevaring til cd’er til en rimelig pris.

Se cd-etuierne på denne side.

 

Opbevaring af cd’er og dvd’er

Uanset om du  lagrer billeder, video, tekst, grafik eller programmer på dine cd’er, er det bedst at opbevare dem i et etui, så cd’en ikke beskadiges. Der er ikke noget mere ærgerligt, end at skulle bruge indholdet på en CD, og opdage at den er helt ridset og ødelagt, så indholdet er tabt for altid.
Har du overført billeder til en cd, der skal give væk, er det en fin gestus at pakked en ind i et cd-etui. Så kan du også printe dit helt eget cd-cover med oversigt over hvad den indeholder. Det gør den ‘hjemmelavede’ gaven langt mere personligt og viser at du virkelig har tænkt over tingene. Skal du bruge cd-etuierne til din egen samling, er det også praktisk at have mærkede etuier, så du nemt og hurtig kan finde den rigtige cd frem. Husk også mærkepen til dine CD’er. Mærkepenne kan skrive direkte på CD’er og DVD’er uden at beskadige filerne, så du altid kan se hvad du har gemt på den. Du finder også en lang række andet praktisk computer- og kontortilbehør i god kvalitet til en rimelig pris hos Biltema.