Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Netadapter

Netadapteren og strømomformeren gør livet meget nemmer, når du skal have elektronisk udstyr med på farten, uanset om du skal på fire eller bare pendler langt.
Med netadapteren er der altid strøm til den bærbare DVD-afspiller på bilferien, og du kan altid lade telefonen op, så du ikke går glip af vigtige opkald i løbet af en arbejdsdag. En strømomformer giver dig samme mulighed, blot med en stikkontakt, så du kan lade alle dine enheder op, uanset hvor du er.


Se vores netadaptere og strømomformere på denne side.

Netadapter til stikkontakt

Netadapteren til brug i stikkontakten sikre at du kan oplade og benytte alle dine elektroniske enheder, uden at du skal have forskellige opladere med til dem alle sammen. Den passer til en lang række produkter med de medfølgende udskiftelige standardstik. Husk at tjekke at stikkene også passer til dine enheder, og at netadapteren kan give korrekt spænding til apparaterne. Kun til brug indendørs - husk altid at læse brugsanvisningen først.

Kontrollér altid på elapparatet, hvilken spænding det bruger, og indstil netadapteren korrekt.  Vælg korrekt stik og kontrollér at polariteten passer og svarer til adapterens stik. Der medfølger manualer til det enkelte produkt, hvor du kan se hvordan indstilling og polaritet tjekkes.
Netadapteren kan bruges både herhjemme samt på rejser. Husk at stikkontakter også kan være udformet anderledes, så det kan være nødvendigt med en rejseomformer til stikkontakter.

 

Strømomformer

Strømomformere er til brug i bilens cigarudtag og har en række stik, der passer til de meste brugte elektroniske enheder. Så kan du oplade computer, telefon, dvd-afspiller med mere i bilen undervejs og slipper for at løbe tør for strøm. Det sikrer underholdningen undervejs på bilferien. Skal du bruge computer og telefon i forbindelse med arbejde efter endt køretur, er det rart at de er fuldt opladet, og du slipper for at skulle finde et strømstik som det første ude hos en kunde eller samarbejdspartner.

Strømomformeren oplader og driver elektronik i bilen. Benyt strømomformen ved at isætte korrekte standardstik til din enhed. Slut omformeren til cigarudtaget og start den tilsluttede enhed. Læs altid brugsanvisningen først, og husk at sikre dig at spændingen er korrekt.