Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Forkæl dig selv med en gamer stol

Bruger du mange timer foran din computer hver dag? Så har du sikkert for længst fundet ud af, at det kan være hårdt for kroppen, hvis du ikke har en ordentlig stol at sidde på. Derfor skal du overveje, om det ikke er ved at være tid til at anskaffe dig en gamer stol, der er meget mere behagelig at sidde i end en traditionel kontorstol.

Ergonomi, ergonomi og atter ergonomi

Det helt store argument, for at du skal vælge en gamer stol, er, at det er godt for din krop. Vi mennesker er slet ikke skabt til at sidde stille på en stol i længere tid af gangen. Men når det nu er det, vi gør, bør vi give vores krop de absolut bedste betingelser.

En god stol giver dig god nakke- og rygstøtte. Den bidrager til en god og sund kropsstilling, og det kan du tydeligt mærke i det lange løb. Faktisk vil du kunne mærke stor forskel, så snart du skifter din almindelige kontorstol ud med en stol lavet til gaming.

Sørg for at indstille din stol korrekt

En ting er, at de fleste gamer stole er ergonomiske og dermed fordelagtige for dig og din krop, men noget andet er, at en forkert indstillet stol kan have den stik modsatte effekt.

Får du ikke indstillet din stol korrekt, kan du få mere ondt i kroppen, end du havde før. Derfor bør du altid bruge lidt tid på at indstille din stol, så den giver din krop de bedste betingelser.

Når din nye stol er korrekt indstillet, kan du sidde i din stol og game i timevis. Find din nye stol her på siden.