Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Gamer mus til en bedre spiloplevelse

Der er sket en markant vækst i markedet for e-sport, og det samme gælder selvfølgelig også det gamer udstyr, der gør din spiloplevelse bedre. Uanset om du gamer på hobbyplan, eller du stiler efter en professionel karriere inden for e-sport, bør du overveje at optimere dit udstyr.

Find en god gamer mus, der gør din præcision og reaktionsevne meget bedre og dit spil sublimt. Ved du ikke, hvor du skal begynde? Så læs med herunder, hvor vi udfolder de basale, men vigtige funktioner ved en god mus til gaming.

 

DPI: Hvad betyder det for dit game?

Når du begynder at lede efter en god mus til gaming, vil du uden tvivl støde på betegnelsen DPI. DPI står for Dots Per Inch, og det er i al sin enkelthed måleenheden for følsomheden i musen. Og hvorfor er DPI så vigtig, når du gamer?

DPI opfanger bevægeligheden. Jo lavere DPI en gamer mus har, jo større en musemåtte skal du have. Simpelthen fordi en lav DPI kræver større bevægelse fra din side. Jo højere DPI, jo mindre bevægelighed.

Hvordan du foretrækker følsomheden i din mus er subjektivt. De fleste foretrækker dog en DPI, der ligger et sted mellem 800-1200. Er det første gang, du skal have en gamer mus, er det en god ide at lande et sted derimellem.

 

Se på tilpasningen

Det sidste, du skal forholde dig til, når du vælger en god mus, er tilpasningen af den. Igen er det meget subjektivt, hvilke præferencer du har, når det kommer til spil.

Se gerne på, hvor tung musen er. Foretrækker du en let mus, skal du selvfølgelig gå efter sådan en og omvendt. Der findes flere gamer mus med ekstra knapper, der giver mulighed for ekstra kommandoer. Alt i alt er en mus ikke bare en mus.

Er det din første mus til gaming, kan du gå efter en, hvor du har mulighed for at finjustere funktionerne på den. På den måde kan du ramme nogenlunde den indstilling, der passer bedst til netop din måde at spille på.