Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Briller til mænd og kvinder

I vores udvalg af briller og tilbehør finder du super gode læsebriller, der passer til både mænd og kvinder. Du kan vælge mellem forskellige farver og slags. Find det par, der passer bedst til dig. Hos Biltema har vi briller i 2-pak og 3-pak til uhyre gode priser, som er lette og behagelige at have på. Det smarte ved at vælge en brillepakke er, at du har flere forskellige par. Det er en billig og smart måde at have flere par på, og så er der lidt at skifte imellem.

At få styrke i sine glas bliver for mange nødvendigt med årene, når synet forværres. Får du ikke den rette hjælp, kan det give hovedpine og muskelspændinger. Derfor er det vigtigt at få briller i tide. Det kan derfor være en god idé at få hjælp, så snart du oplever besvær med at se eller fokusere. Hos Biltema kan du vælge mellem flere forskellige briller. Find dem, der passer bedst til din styrke og dit udseende.

 

Briller med styrke

Hvilke briller du skal have afhænger af din styrke. Vi anbefaler altid, at du får en kyndig optiker til at hjælpe dig med at afgøre, hvilken synsstyrke og synshjælpemidler, du har brug for. Er du nærsynet, skal du have en brille med minus i styrke. Som nærsynet kan du se ting på kort afstand, men har svært ved at fokusere på ting, der er langt væk. Er du langsynet, skal du have glas med plusstyrke. Som langsynet er ting tæt på svære at se, og du kan bedre se ting langt fra. Sørg altid for at starte i den lave ende af styrken, og gå så op gradvist, hvis der er behov for det.

 

Beskyt dine glas

Husk altid at beskytte dine briller, så de ikke går i stykker. Det kan du gøre med et smart brilleetui. Til vores brillepakker medfølger et etui i fleece. Du kan også tilkøbe et eller flere brilleetuier i hårdt plast, som er mere holdbare.

Vil du sikre dig at du altid har styr på, hvor brillerne er, så gør du det med en brillesnor. Det er en nem og let løsning til at holde styr på dem på. En brillesnor forhindrer også, at du taber dem, når du bukker dig ned.