Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kontor - tilbehør og artikler

Hos Biltema finder du et bredt udvalg af kontorartikler, der passer til et moderne arbejdsmiljø uden at koste en formue. Vi har alt fra klipse, hæftemaskiner, lamineringspapir, ringbind og kuglepenne til  lommeregnere, læsebriller, makulatorer, whiteboards og meget mere. Vi har værktøjet til dit kontor, så du kan systematisere dit arbejde. Her på siden kan du finde kontorartikler, der passer til dine arbejdsopgaver, uanset om du er på udkig efter redskaber til idégenerering, at skabe overblik, systematisere eller udregne.

Det er nemt at blive erhvervskunde hos Biltema. Det kan du læse mere om her.

Kontor kommer af det latinske ord officium, som betyder et lokale beregnet til at udføre administrative opgaver. Kontoret har været igennem en lang udvikling, og i dag stiller vi flere krav end nogensinde til, hvad et kontor skal kunne, og hvordan vi skaber et effektivt arbejdsområde i hjemmet eller på arbejdet.  Udover at finde et stort sortiment af kontorartikler, kan du også læse mere om, hvordan vores tilbehør kan hjælpe dig med at skabe et effektivt kontorområde.

Kontorartikler til dine behov

Hos Biltema finder du et bredt udvalg af tilbehør til kontoret i høj kvalitet og til gode priser. Kontortilbehøret lever op til standarderne for moderne kontorer i dag, og de er vigtige redskaber, så du får større udbytte af dit arbejde og føler dig bedre tilpas på kontoret.

Hvis du er i tvivl om, hvilket tilbehør der ville passe bedst til dit kontor eller har spørgsmål til produkter, så kan du altid henvende dig til vores dygtige personale i din Biltema. De har mange års erfaring med kontorartikler og kan hurtigt fortælle, hvilket kontorsortiment vi har til rådighed. De hjælper også med at finde artiklerne til dit kontor, så du kan få et optimalt arbejdsområde.

3 gode råd til dit kontor

Vi lever i en tid, hvor teknologi har indtaget kontormiljøet på langt de fleste arbejdspladser og i de fleste hjem. Computeren er blevet et fast inventar, og den er uundværlig på langt de fleste kontorer. Digitalisering på kontoret har medført en masse fordele, men det har ligeledes sine begrænsninger. Herunder vil vi give gode råd til, hvordan kontorartikler kan bidrage til et godt kontormiljø.

Skab overblik på kontoret

Gennem en hel dag med opgaver, mails og møder kan det være vanskeligt at holde overblik. Du modtager mange informationer i løbet af arbejdsdagen, og dette kan være svært at overskue. Hvis du gerne vil holde overblik, så er det for nogle en stor hjælp at hænge tanker op på notesblokke, med magneter eller som stifter på en opslagstavle. Vi har alt fra ugekalendere, whiteboards og opslagstavler, så du kan holde overblik over idéer og opgaver på kontoret.

Overvej hvad teknologi gør ved den menneskelige kontakt

Har du siddet til et møde, hvor én eller flere personer har siddet bagved en computerskærm? Dette kan have konsekvenser for kontakten mellem mennesker. Når vi sidder bagved en computerskærm, så er kroppen afskærmet fra andre. Dette kan give en opfattelse af, at vi gemmer os bag en genstand, og dermed fremstår vi mindre engagerede. Hvis du oplever dette, så brug i stedet papir og blyant. Her kan du hurtigt skrive væsentlige pointer ned, og du får en bedre kontakt og dialog med dine medmennesker. 

Undgå rod og forstyrrelser på kontoret

På et kontor skal du have ro og overblik, så du bedst muligt kan håndtere administrative opgaver. Ligger der for meget løst papir og flyder, kan det være svært at få udført sine daglige opgaver. Med mapper, ringbind og lameringspapir får du værktøjerne til at systematisere dine papirer, og hvis du har meget papir tilovers, så kan det være en idé at investere i en makulator.


Find tilbehøret til dit kontor her

Hos Biltema er du garanteret hurtig levering og høj service fra start til slut. Vi har kontorartiklerne, der passer til dit arbejdsområde. Find det varehus der ligger i nærheden af dig. Her vil du kunne få endnu flere oplysninger om vores produkter. Vi anbefaler også, at du søger rundt på vores egen side, da du vil finde mange vigtige oplysninger herinde.

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.