Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vejrstationer til alle hjem

Med en vejrstation i hjemmet er det slut med at blive overrasket af regn og slud.

Vil du være på forkant med dagens vejr? De smarte vejrstationer holder dig opdateret med vigtige data om vind, nedbør, luftfugtighed og temperaturudvikling. Det gør det let for dig at planlægge dagens påklædning eller vælge det rigtige overtøj, så du ikke bliver overrumplet af en uforudset regnbyge, hvis du vælger cyklen.

Vejrstationer holder dig altid opdateret

Der findes et stort udvalg af vejrstationer, men fælles for de fleste modeller er, at de er trådløse. Vil du undgå at trække ledninger? De trådløse vejrstationer bruger batterier, så her undgår du ledninger, der kan være vanskelige at trække, og som skæmmer indretningen.

Vejrstationer serverer mange data for dig, så du altid kan være opdateret på temperaturen, luftfugtigheden og det generelle vejr.

Vil du vide, hvilken vindretning blæsten suser i, eller med hvilken hastighed den kommer? Det kan vejrstationer også oplyse dig om, ligesom regnmåler og lufttryksmåler også er inkluderet i mange modeller.

 

Målere, der er nemme at aflæse

Selvom vejrstationer håndterer store mængder data, er de ikke svære at aflæse. Stilrene ikoner viser, hvordan vejret bliver, så du kan hurtigt afkode, hvordan vejrudsigten tager sig ud de næste dage.

I mange designs er der også indbygget ur og alarm, så her får du en vejrstation, som kan mere end blot at oplyse dig om vejret. Pakket ind i et smart design passer de teknologiske målere også ind i alle hjem, uanset om du har indrettet dig minimalistisk eller ej.

 

Modtag afgørende vejrvarsler

Når efteråret kommer brusende ind over matriklen, lyder meldingen på tv, at det er tid til at tage trampoliner og havemøbler ind.

Vil du undgå, at tingene bliver kastet rundt i luften?

Med vejrstationer kan du modtage vejrvarsler, hvis vindstyrken overstiger et særligt niveau. På den måde kan du undgå skader og få tingene ind til tiden, før en storm kommer væltende.

 

Forbind din vejrstation med telefonen

Vil du vide, hvordan vejret udvikler sig, når du er på farten? Det er ikke kun i dit lokalområde, din vejrstation fortæller dig vejrudsigten. Du kan nemt forbinde stationen med din computer, tablet eller telefon, så du kan modtage vigtige vejrmeldinger, selvom du ikke sidder hjemme i din stue.