Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Trådløse vejrstationer

Hvordan er vejret egentlig i dag? Det danske vejr kan hurtigt snyde - selvom solen skinner smukt, kan det være pivkoldt med en frisk vestenvind. Omvendt kan det også være virkelig lummervarmt, selvom himlen ser grå og kedelig ud. Med en trådløs vejrstation kan du altid se temperatur, vejrudsigt og meget mere. Så er det nemt at s,e om du skal have en ekstra trøje på eller huske regnbukser og gummistøvler til senere på dagen.

Biltemas trådløse vejrstationer er smarte og praktiske - en flot og brugbar detalje til alle boliger hele året rundt. Den er også praktisk til fritidsboligen. Vi har også modeller, der ikke  kræver strømadgang. Vejrstationen kan hænges op på væggen, lige hvor det passer dig.

Find flotte trådløse vejrstationer til en rimelig pris her på siden.

Trådløse vejrstationer med mange funktioner

De trådløse vejrstationer har mange praktiske funktioner. Udover at du kan se temperatur, luftfugtighed og vejrudsigt, fås de også med forskellige funktioner såsom kalender, månefaser og temperaturtrend.
Du kan se rækkevidde, frekvenser og funktioner under den enkelte vare. Brugsvejledning og andre dokumenter følger med varen og kan også findes online. Det er muligt at tilkøbe ekstra sensorer til nogle af modellerne. Sensorerne placeres i det fri inden for enhedernes rækkevidde.
Husk også at købe batterier til din trådløse vejrstation. Biltema har både genopladelige batterier og batterier til engangsbrug - med lang levetid.

Trådløse vejrstationer til børnefamilien, friluftsentusiasten og alle os andre
Den trådløse vejrstation er perfekt til alle slags familier - også dem, der kun består af én person. Hvilken friluftsentusiast tjekker ikke lige vejrudsigten, før det er på tide at komme ud af døren? Uanset om du er til sport udenfor, en fisketur eller tager på jagt, er vejrstationen praktisk at have ved hånden. Til børnefamilien er det nærmest uundværligt, når der skal pakkes tasker og rygsække til skole og børnehave. De små lærer tilmed hurtigt selv at se, hvad de forskellige symboler betyder og kan selv komme regntøjet i tasken.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.