Kontormaskiner til hjemmekontoret

Lamineringsmaskinen forsegler dokumenter og fotos mellem to lag beskyttende plastik, så du kan bevare dem sikkert og benytte dem til diverse projekter. Det er en nem og praktisk måde at lave skilte på til kontor, butik eller værksted, eller sikre at vigtige dokumenter bevares.
Lamineringsmaskinen kan også bruges til en lang række sjove og kreative hobbyprojekter til skole og fritid, og er smart at have i børnefamilien.

Uanset om der skal læses lektier eller bøger for fornøjelsens skyld - ellers arbejdes videre om aftenen, er godt lys vigtigt. Hos Biltema finder du gode arbejdslamper, du nemt kan skrue fast på skrivebordet, hylder eller andre steder, hvor du mangler arbejdslys. Arbejdslamperne kan nemt indstilles til at lyse derhen, hvor du arbejder, da lyset kan vinkles.

En regnemaskine er altid praktisk. Hos Biltema finder du både små lommekalkulatorer og tekniske kalkulatorer, der kan bruges både til arbejde, lektier og husholdningsregnskabet.

 

Kontormaskiner til arbejdet

Håndterer du nu og da fortrolige dokumenter, er makuleringsmaskinen rar at have ved hånden. Så er du sikker på at ingen oplysninger slipper ud, selvom du rydder op i alle papirerne. Den er nem og hurtig at betjene og papirerne kan stadig komme til genbrug, så kontoret er miljøvenligt.

Med en brevvægt er du sikker på altid at påsætte korrekt porto og slipper for at sende underfrankerede breve og pakke afsted.

Hos Biltema finde du alt hvad du behøver til en rimelig pris - og i en solid kvalitet. Vi synes nemlig at det er unødvendigt at betale ekstra for mærkevarer og får derfor selv vores varer produceret, så vi kan stå inde for både pris og kvalitet.

0 Søgeresultater