Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2024. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Lightning kabler og adaptere

Når et opladerkabel går i stykker, kan det være virkelig irriterende. Et lightning kabel er nyttigt, når du skal forbinde dit Apple-produkt til din computer for at overføre billeder, videoer eller musik mellem dine to enheder. Lightning kablet er dog endnu mere essentielt, når det bruges til at oplade Apple-produkter som eksempelvis din Iphone. Står du og mangler et lightning kabel på ferien, en lang køretur eller i sommerhuset, så kan det hurtigt betyde, at du også kommer til at mangle strøm på telefonen lige om lidt. 

Hos Biltema har vi et stort sortiment af lightning kabler til standarder som USB, Micro-USB samt adaptere af Micro-USB til Lightning. Du kan derfor nemt finde produktet, der passer til dine behov. Har du spørgsmål til lightning kabler eller adaptere, står vi altid klar i din lokale Biltema til at svare på spørgsmål.

Hvad er et lightning kabel?

Et lightning kabel er et kabel med en udgang, der kaldes et lightning stik. Lightning stikket passer til Apple-produkter som Iphone. Lightning kabler bruges oftest til at oplade Iphones, hvor kablets anden udgang, der normalt er en USB-udgang, sættes i en strømforsyning, også kaldet en dock.

En Iphone oplader består derfor af både et lightning kabel og en dock, som let kan adskilles, hvis man gerne vil kunne oplade sin telefon på andre måder. Eksempelvis kan du sætte et lightning kabel i en USB-indgang i din bil og oplade din telefon ved hjælp af bilens strøm.