Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Find det rigtige antenne-tilbehør til din antenne

Er dine hænder skruet rigtigt på, eller har du allerede tilkaldt professionel assistance? Uanset om du selv klarer håndværket eller får hjælp fra en erfaren montør, finder du her det antenne-tilbehør, som sender dårligt signal retur og leverer en stærk forbindelse.

Antennekabler i god kvalitet

Du behøver ikke at gå på kompromis med æstetikken i din indretning, selvom der skal være plads til antennekabler. De fås nemlig i et væld af farver og størrelser, så du kan finde den model, der bedst kan integreres i dit hjem.

Har du brug for kabler med F-stik eller Coax-X? Du finder begge typer i sortimentet, ligesom dobbeltskærmede og vinklede antennekabler også er varianter, vi tilbyder.

 

Undgå dårligt signal med det rigtige tilbehør til antenner

Døjer du med dårligt signal, når du arbejder ved computeren? Eller oplever du udfald, mens fjernsynet kører? Det kan være til daglig gene, når teknikken ikke fungerer optimalt, men heldigvis kan det ofte løses med det rigtige tilbehør til antennen.

Drømmer du om en bedre forbindelse? Et antennestik kan sikre dig lynhurtig forbindelse til omverdenen, så du slipper for langsom loadtid og flimrende billeder på tv-skærmen. Du kan selv montere stikket på dit antennekabel, men en autoriseret elektriker kan naturligvis også klare opgaven for dig.

 

Løsninger til flere enheder

Har du mange enheder i hjemmet, stiller det store krav til valg af tilbehør til din antenne. Kender du fordelen ved splittere? Det er oplagt at montere en splitter på antennekablet, så signalet spredes mellem flere enheder på samme tid. Det er smart, når mange i hjemmet vil se tv på samme tid, for det sikrer, at signalet forbliver stabilt.

 

Gem ledningerne væk

Det er sjældent smukt, når ledninger kryber langs lister og fodpaneler, og for mange er det en skændsel mod øjet og hjemmets overordnede æstetik.

Vil du gemme de grimme ledninger væk? Du kan skjule antennekabler, hvis du vælger flade modeller, som kan monteres under dine gulve. På den måde kan du gemme ledningerne og samtidig få et stabilt signal.

Der er også flere muligheder til dig, der skal trække antennekabler udendørs. Skal kablerne føres gennem taget eller væggen, er de hårdføre kabler, der er skabt specielt til udendørs montering, dem du har brug for. De er resistente over for både varme, blæst og regn og kan naturligvis installeres, så de passer til alle de enheder, du har brug for at få signal til.