Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Få den bedste kvalitet med godt tv-tilbehør

Efter en lang dag på jobbet er det mere end velfortjent, at du lægger dig på sofaen og tænder for tv’et. Har du det rigtige udstyr, så du får fuld valuta for pengene?

Med det rigtige tv-tilbehør koblet til skærmen, kan du se frem til mange timers streaming, hvor høj billedkvalitet og lækker lyd er pakket ind i smart design.

Giv dig selv en god tv-oplevelse

Holder du også af at slappe af foran tv’et, når hovedet er træt efter en dag med fuld skrue på arbejdet? Tv’et har en central plads i mange hjem, og når familien skal samles til fredagshygge, er det ofte med en god film, som streames direkte fra smart-tv’et.

Med det rigtige tv-tilbehør får du den bedste seer-oplevelse, hver gang du tænder fjernsynet – uanset om det er for at se dagens nyheder eller det seneste afsnit af din serie.

 

Godt udstyr til dig som streamer meget

I dag er streaming et populært valg, men det er da også praktisk at have samlet alle favoritterne i skyen – lige fra serier til film og dokumentarer. På den måde har du alle muligheder tilgængelige døgnet rundt og på alle devices.

Streamer du dagligt? Hvis du bruger streamingtjenester i hverdagen, er du måske allerede bekendt med de særlige stik og kabler, som forbedrer din tv-oplevelse. Har du samtidig en god tv-modtager og et stærkt antennekabel i høj kvalitet, er du sikker på altid at få maksimalt udbytte, når du sætter dig foran skærmen.

 

Tv-tilbehør til en lettere hverdag

Uanset om du har en fladskærm, en touchskærm eller endnu ser nyheder på et gammelt billedrørsfjernsyn, ved du, hvor uundværlig en fjernbetjening er. Med den i hånden kan du zappe mellem de mange kanaler og streaming-udbud, til du finder det, du har lyst til at se.

Derfor er det også ærgerligt, hvis remoten bliver væk eller går i stykker. Er du på udkig efter en ny fjernbetjening? Du kan heldigvis udskifte gammelt tv-tilbehør, så du altid er opdateret på den teknologiske front. En ny fjernbetjening kan hurtigt øge brugervenligheden af dit tv, og drømmer du om en ny remote, kan du både vælge en med touchfunktion eller den klassiske med trykknapper.