Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Få en ny fjernbetjening

I en tid med fladskærme og touchscreens er fjernbetjeningen en uundværlig del af dagligdagen, når du slapper af på sofaen efter en lang dag på jobbet. I stedet for at løbe i pendulfart mellem skærmen og den bløde stol kan du roligt læne dig godt tilbage og zappe mellem kanalerne i tv-pakken fra din faste plads.

Derfor er det også ærgerligt, når din tv remote går i stykker eller bliver væk. Er du på udkig efter en ny? Her finder du et stort udvalg af fjernbetjeninger til forskellige enheder, så du snart kan klikke dig igennem kanalerne igen.

Find en fjernbetjening til dit tv

Vi tænker sjældent over, hvor afhængige vi er af teknologien, før den pludselig ikke virker. Når fjernbetjeningen med et går i stykker og ikke længere kan fikses med friske batterier, bliver det en udfordring af få tændt for tv’et, når der skal slappes af på sofaen efter en hård dag på jobbet.

Teknik skal være nemt og ubesværet, men heldigvis er løsningen lige om hjørnet. En ny kompatibel fjernbetjening blænder snart op for tv-signalet i din stue igen.

 

Kompatibel tv remote til flere enheder

Du har uden tvivl flere enheder, som du dagligt bruger og har stor fornøjelse af, i dit hjem. Har du både tv, radio og musikafspiller? Det er praktisk ikke kun at bruge din tv remote til fjernsynet, og du kan med fordel vælge en fjernbetjening, som er kompatibel med flere af dine enheder.

Det giver dig fuldt udbytte af dine mange devices, når du kan betjene dem med samme remote.

 

Et lækkert design til dagligdagen

Dine devices er skræddersyede til din hverdag, og deres designs er gennemtænkt til mindste detalje. Det gælder naturligvis og den fjernbetjening, der bruges til dit tv. Her spiller det lækre look også en stor betydning, for din remote ligger jo fremme til frit skue flere timer om dagen.

Derfor er det ikke kun brugervenligheden, der skal være i top, men også det strømlinede udseende. Du kan derfor både vælge de klassiske modeller med trykknapper, ligesom fjernbetjeninger med touch-funktioner eller glasoverflade også er populære valg, når den nye tv remote skal vælges.

Uanset hvilken model du foretrækker, er alle vores designs kompatible og lette at tilgå, så både dem med stor og lille teknisk snilde kan få billede på skærmen igen.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.